(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Необхідні інгредієнти:

  • м’ясо яловичини чи свинини з кістками;
  • 4-5 картоплин;
  • 2 червоних буряка;
  • 1морквина;
  • 1цибулина;
  • 1/3 частина білокачанної капусти;
  • 2 ст. ложки томатної пасти;
Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 18.09.2016

У світі існує величезне розмаїття страв і рецептів. Світ настільки великий і його населяє така кількість народів, що скласти кулінарну книгу рецептів планети – задача нездійснена. Національні страви є частиною культури кожної країни. Дізнайтеся про кухні світу, зокрема, про страви української кухні!

 На формування української  кухні, яка створювалась протягом багатьох віків, впливали соціальні умови, природні та кліматичні особливості, в яких перебував народ в процесі свого історичного розвитку.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 18.09.2016

Здавна народ України славиться своєю гостинністю. Споконвіку на столі, застеленому барвистим вишитим рушником, лежав хліб, а поруч нього – сало. Відомо, що людина одомашнила свиню приблизно 10 000 років до н.е. в Центральній Азії. Звідти тварина потрапила в Китай, потім в Європу та Африку. Поява сала в раціоні харчування наших народів було зумовлене історично, коли в часи монгольсько-татарського ярма вороги викрадали худобу з сільських подвір'їв. Не чіпали лише свиней.... 

1-10 11-20 ... 371-380 381-390 391-393