(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ДСТУ  ENV 14194: 2014     Продукти харчові. Визначення сакситоксину та DC -сакситоксину в мідіях методом верх з постколонковою дериватизацією (ENV  14194: 2002, IDT)/ пер. і наук.-техн. редагування Л. Горбенко,  Л. Єсіна; ПівденНІРО, Технічний комітет стандартизації "Рибне господарство"(ТК 33). - Вид. офіц.. - Увед. вперше; чинний від 2015-06-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 9 с.: табл. - (Національний стандарт України)...

Категорія: Загальні питання харчової промисловості | Додав: CNTB, 22.09.2019

663

Н 35

Національний університет харчових технологій.

Наукові праці Національного університету харчових технологій, том. 53/ Національний університет харчових технологій. - К.: НУХТ, 2013. - 244 с.: рис., табл. - Бібліогр. в кіннці ст.

В збірнику опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у харчовій та переробній галузях, наприклад: масляна паста з порошком із червоного столового буряка; дослідження впливу використання сахарози і кристалічного цукру-піску на якість ігристих вин; розроблення способу отримання фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення; одержання синтетичних газоподібних і рідких палив методами двоступеневої термічної переробки вугілля; фріланс як сучасна технологія мотивації; сутнічсть і роль бренду в концепції ринкового позиціонування товару на споживчому ринку та інші статті.  ...

663

Н 35

Національний університет харчових технологій.

Наукові праці Національного університету харчових технологій, Том 24; №2/ Національний університет харчових технологій. - К.: НУХТ, 2018. - 256 с.: рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.

В збірнику публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у харчовій та переробній галузях: реалізація стратегії глокалізації на вітчизняному ринку харчових продуктів; оцінка результативності діяльності підриємств молочної галузі; динамічні параметри процесів анаеробного бродіння; дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті на якість рисового хліба; аналіз мікробіологічних показників харчових емульсій та інші статті....

663

Н 35

Національний університет харчових технологій.

Наукові праці Національного університету харчових технологій, Том 21; №3/ Національний університет харчових технологій. - К.: НУХТ, 2015. - 256 с.: рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.

У збірнику публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у харчовій та переробній промисловості: розробка плану НАССР для безпеки виробництва хлібопекарських пресованих држджів; перспективи розвитку експорту продукції сільського господарства і промисловості України на початку XXI століття; напрями реформування молочного підкомплексу АПК України в умовах його адаптації до вимог конкурентоформуючого середовища ринку ЄС; застосування мікрохвилього випромінювання для сушіння харчових продуктів та інші статті....

663

Н 35

Національний університет харчових технологій.

Наукові праці Національного університету харчових технологій, Том 21; №1/ Національний університет харчових технологій. - К.: НУХТ, 2015. - 248 с.: рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.

В збірнику опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у харчовій та переробній галузях: автоматизація виробництва карамелі з перешарованими начинками; зберігання культур молочно-кислих мікроорганізмів; сучасна споживча упаковка: проблеми підвищення логістичної ефективності; сучасні напрямки покращення біологічної цінності спредів; вплив технологічних параметрів на втрати білків під час їх ізоелектричного осадження з екстрактів та інші статті....

663

Н 35

Національний університет харчових технологій.

Наукові праці Національного університету харчових технологій, Том 20; №5/ Національний університет харчових технологій. - К.: НУХТ, 2014. - 248 с.: рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.

В збірнику опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у харчовій та переробній галузях: скринінг молочнокислих мікроорганізмів за нітритредукувальною активністю; тенденції розвитку хмелярства в Україні; фізична достатність харчових продуктів як чинник забезпечення продовольчої безпеки; дослідження і розробка методів управління ризиками в діяльності харчового підприємства; нанотехнології: гідровані жири для кондитерських композицій; органічна продукція: переваги і недоліки та інші статті....

663

Н 35

Національний університет харчових технологій.

Наукові праці Національного університету харчових технологій, Том 20; №3/ Національний університет харчових технологій. - К.: НУХТ, 2014. - 240 с.: рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 50.00 грн

В збірнику опубліковано статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у харчовій та переробній  галузях: проблемні питання розвитку виноградно-виноробної галузі України і шляхи їх вирішення; сировинне забезпечення виробництва олії рослинної в умовах вертикальної інтеграції; збагачення сирних виробів крохмалевмісною сировиною; дослідження наземної частини буряків як джерела харчового протеїну; нанотехнології: технологічні аспекти гідрування олієжирової сировини та інші статті....

663

Б 43

Бєляєв, Ю.Б. Гнучкі автоматизовані харчові виробництва і роботизовані комплекси: навч. посіб./ Ю.Б. Бєляєв; НУХТ. - К.: НУХТ, 2008. - 112 с.: рис. - Бібліогр.: с.108-109 . - ISBN 978-966-612-076-3

В навчальному посібнику розглянуто основні принципи побудови, стислий опис, застосування та інтеграції на харчопереробних підприємствах за інформаційними технологіями існуючого обладнання: машин-автоматів, гнучких автоматизованих потокових ліній, ділянок, цехів, робототехнічних систем і комплексів, що використовуються в сучасній харчовій промисловості....

664.8

С 44

Скорченко, Т.А. Технологія молочних консервів: навч. посіб./ Т.А. Скорченко; НУХТ. - К.: НУХТ, 2007. - 232 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с.225-226 . - Предм. покажч.: с.227-228 . - ISBN 966-612-068-2

Аннотация: В навчальному посібнику викладено традиційні технології виробництва згущених молочних консервів з цукром, стерилізованих без цукру, сухих молочних продуктів і сумішей для дитячого харчування; особливості технології молочних консервів сучасного асортименту, комбінованих згущених молочних консервів з використанням соєвмісної сировини та рослиних жирів, сухих молочних продуктів підвищеної розчинності, адаптованих дитячих молочних продуктів, сумішей лікувально-профілактичного призначення. Наведено апаратурно-технологічні схеми виробництва молочних консервів.

..

663

П 78

Продовольчі ресурси: зб. наук. праць/ ред.колегія: Л.В. Дейнеко,  В.І. Дробот,  В.О. Дубровін, голов. ред. М.П. Сичевський; НААН України, Ін-т продовольчих ресурсів . - К.: Ін-т аграрної економіки, 2014. - 163 с.: рис., табл. - (Економічні науки; №3). - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-966-669-464-8

Розглянуто актуальні теоретичні й практичні проблеми розвитку харчової промисловості України і перероблення сільськогосподарської сировини в умовах ринкових перетворень. Досліджуються та узагальнюються соціально-економічні, структурні, інноваційно-технологічні й екологічні аспекти діяльності промисловості, її галузей і підгалузей в Україні та окремих регіонах. Запропоновано заходи щодо підвищення ефективності й конкурентоспроможності, вдосконалення науково-технічного та фінансового забезпечення розвитку харчової та переробної промисловості на вітчизняному та світовому ринках....