(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ДСТУ ISO 16657:2009 Аналіз сенсорний. Прилади. Стакани для дегустування оливкової олії (ISO 16657:2006, IDT)/ УкрНДІ олії та жирів НААН України, Технічний комітет "Олії, жири та продукти їх переробки". - Вид. офіц. -  Увед. Вперше; чинний від 2011-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 4 с.: іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.3 

Категорія: Загальні питання харчової промисловості | Додав: CNTB, 09.08.2022

Бабич, А.О.

Соя для здоров'я і життя на планеті Земля: моногр./ А.О. Бабич. - К.: Аграрна наука, 1998. - 272 с.: іл. - Бібліогр.: с.241-266 . - ISBN 966-95490-6-Х

У монографії показано історію стратегічної культури сої, її важливе місце в світовому землеробстві, вимоги до умов вирощування, сучасні технології виробництва і переробки, нові напрями використання в харчуванні людини, унікальні цілющі властивості, новітні підходи використання для профілактики і лікування важких і хронічних хвороб. Подано рекомендації з використання сої в годівлі тварин і птиці. Описано формування світового ринку сої і продуктів її переробки....

Єдине здоров'я та проблеми харчування України: [зб.]/ Наук. центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім. академіка Л.І.Медведя. - К.: Медицина України, 2019. - 86 с. - Бібліогр. в кінці ст.

До збірника ввійшли статті з актуальних питань проблем харчування, розглядається гігієнічна оцінка харчових продуктів, природоохоронні технології, аналіз харчових раціонів та інші статті....

Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування: метод. рек. до лабор. робіт/ уклад.: М.М. Воробець,  І.М. Кобаса,  В.В. Дійчук,  В.В. Дійчук,  А.В. Сачко; Чернівецький нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці, 2019. - 56 с. - Бібліогр.: с.53 ...

Економіка харчової промисловості, Том 11. Вип. 1/ Ін-т проблем ринку та економіко-екологічних досліджень, Одеська національна академія харчових технологій. - К.: Фенікс, 2019. - 120 с.: табл. - Бібліогр. в кінці ст....

663

Х 30

Хваста, М.М. Удосконалення теорії розрахунків перехідних процесів в динаміці обладнання харчових виробництв: автореф.  дис. ... канд. техн. наук: 05.18.12/ М.М. Хваста; НУХТ. - К.: НУХТ, 2018. - 17 с.: рис. - Бібліогр.: с.14-16...

663

З - 12

Забарна, Ю.В. Організаційно-економічні засади забезпечення якості харчових продуктів в системі національної продовольчої безпеки: автореф. дис. ... канд. екон. наук :08.00.03/ Ю. В. Забарна; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2017. - 23 с.: табл. - Бібліогр.: с. 19-20...

663

У 45

Українець, А.І. Перспективні технологічні процеси виробництва нових продуктів та дієтичних добавок: підруч. / А.І. Українець, Г.О. Сімахіна, Н.В. Науменко; НУХТ. - К., 2018. - 335 с.: іл.. - ISBN 978-966-612-209-7...

663.1

Г 79

Грегірчак, Н. М. Іммобілізовані ферменти і клітини в біотехнології: навч. посіб. для студ. вузів/ Н. М. Грегірчак, М. М. Антонюк, Л. М. Буценко. - К.: НУХТ, 2015. - 268 с.. - Бібліогр.: с.260-263 . - ISBN 978-966-612-173-1...

61

Б28

Батькам - про валеологію: посіб. для батьків старшокласників/ авт. кол.: Т. Бойченко,  Н. Колотій,  Ю. Жеребецький та  ін. - [К.?]: Укр.- канад. проект, 2000. - 152 с: іл. - Бібліогр.: с.151-152...