(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

663

М 47

Меліх, О.О. Стратегія територіально-виробничої оптимізації харчової промисловості регіону: проблеми теорії і практики: моногр./ О.О. Меліх; М-во освіти і науки України, Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса: Астропринт, 2015. - 321 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с.286-307 . - ISBN 978-966-927-051-1

Монографія містить результати досліджень сучасного стану, адаптивних властивостей, економічних проблем управління підприємствами харчової промисловості. Надано пропозиції щодо покращення управління підприємствами з виробництва харчових продуктів і напоїв з урахуванням їх територіального розміщення, зв'язку з сільськогосподарськими постачальниками продовольства, експортними можливостями реалізації готової продукції, історичними особливостями розвитку по регіонах. Обгрунтовано різні методичні підходи до розробки стратегій харчових підприємств в кризових і в стабільних умовах господарювання.

Категорія: Загальні питання харчової промисловості | Додав: CNTB, 29.01.2018

663

Л 72

Лозовський, А.П. Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей: навч. посіб./ А.П. Лозовський, О.М. Іванов, Т.В. Самойленко. - Суми: Університетська книга, 2017. - 320 с.: рис., табл.. - Бібліогр.: с.315-319 . -  Корот. термін. слов.: с.302-314.- ISBN 978-966-680-723-9

У посібнику викладено основи технологічного проектування процесів переробки сировини рослинного та тваринного походження. Висвітлені питання щодо характеристики та оцінки традиційних та прогресивних технологій та методології їх розробки. Наведено основні аспекти проектування та техніко-економічного обгрунтування переробних підприємств та підприємств консервної промисловості з урахуванням норм і правил нормативно-технічної документації та галузевих держстандартів.

 

663

Д 46

Димань, Т.М. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів: підруч./ Т.М. Димань, Т.Г. Мазур. - Київ: Академія, 2011. - 519 с.: рис., табл. - (Альма-матер). - Термінологічний слов.: с. 514-517. - ISBN 978-966-580-346-1

 В підручнику викладені відомості про джерела потрапляння в організм людини шкідливих речовин, механізм їх руйнівної сили і способи протидії їм. Розглянуто теоретико-методологічні засади харчової безпеки, подані характеристики шкідливих речовин, компонентів,  що потрапляють до харчових продуктів (металічні забруднення. радіонукліди, пестициди. мікотоксини, антибіотики, БАДи, генетично модифіковані джерела харчових продуктів та інші).

 

663

Б 86

Бочарова, О.В. Управління безпечністю товарів: підруч./ О.В. Бочарова; Одеський нац. екон. ун-т. - Одеса: Атлант, 2014. - 377 с.: рис., табл. - Предм. покажч.: с.344-353. - Бібліогр.: с.342-343 . - ISBN 978-617-7253-00-5

Підручник - перше видання курсу дисципліни "Управління безпечністю товарів". В підручнику викладено систематизований матеріал щодо розроблення, запровадження та підтримування системи управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП) на основі концепції НАССР.

637.1

П 18

Пархомець, М.К.    Організаційно-економічні основи розвитку молокопродуктового підкомплексу в ринкових умовах: моногр./ М.К. Пархомець; Тернопільський держ. економічний ун-т, Тернопільський ін-т агропромислового виробництва УААН. - Тернопіль: Економічна думка, 2005. - 346 с.: табл. - ISBN 966-654-149-1

В монографії розглянуті питання оптимізації виробничої структури господарств молочного типу різних форм власності, ресурсозаощадження та конкурентоспроможного виробництва, прогнозування собівартості продукції, вдосконалення економічного механізму взаємовідносин та державного регулювання і підтримки ефективного функціонування молокопродуктового підкомплексу....

ДСТУ 2661:2010

         Молоко коров'яче питне. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 2661-94; чинний від 2011-10-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2011. - 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

621.31

Ш-67

Шкрабець, Ф.П.

            Електропостачання та електричні мережі: навчальний посібник/ Ф.П. Шкрабець, Ю.Г. Качан; М-во освіти і науки України, Запорізька державна інженерна академія. - Запоріжжя: ЗДІА, 2014. - 214 с. - Бібліогр.: с. 210-211....

03 (477)

Е 64

  Енциклопедія Сучасної України/ НАНУ, Наук. т-во ім. Шевченка, Ін-т енцикл. дослідж. НАН України. - К.: Ін-т енцикл. дослідж. НАН України...

ДСТУ 2661:2010

         Молоко коров'яче питне. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 2661-94; чинний від 2011-10-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2011. - 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13....

663

К 43

Кіржецька, М.С.

            Організаційно-економічний механізм зміцнення економічної безпеки харчової промисловості України: автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.00.03/ М.С. Кіржецька; Центр. спілка споживчих товариств України, Львівський торг.-екон. ун-т. - Львів, 2016. - 21 с.: табл. - Бібліогр.: с.17-19

В роботі узагальнено методичні підходи до оцінювання економічної безпеки харчової промисловості. Опрацьовано теоретичні положення структури організаційно-економічного механізму забезпечення економічної безпеки цукрової галузі як підсистеми харчової промисловості. Розроблено заходи протидії загрозам економічній безпеці цукрової галузі України та розвинуто прикладні засади щодо підвищення рівня економічної безпеки підсистем харчової промисловості через обгрунтування пропозицій щодо взаємодії державних і недержавних галузевих інститутів.