(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

663

П 78

            Проблеми харчування, №2 (39)/ ДП "Наук. центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки". - К.: ІВО "Медицина України", 2013. - 78 с. - Бібліогр. в кінці ст.

                                  В журналі подані проблемні статті, статті за результатами досліджень: "Стан фактичного харчування жителів України при хронічній патології", "Особливості харчування спортсменів-підлітків", "Гармонізація регламентів використання харчових добавок в Україні з міжнародними вимогами", "До питання регламентації вмісту мікотоксинів у соєвих продуктах", "Особливості отруєння талієм" та інші статті.

 

Категорія: Загальні питання харчової промисловості | Додав: CNTB, 13.02.2017

663

Л 72

Лозовський, А.П.

            Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей: навч. посіб./ А.П. Лозовський, О.М. Іванов, Т.В. Самойленко. - Суми: Університетська книга, 2014. - 320 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с.315-319 . - ISBN 978-966-680-723-9

 Термінолог. слов.: с.302-314

 У посібнику викладено основи технологічного проектування процесів переробки сировини рослинного та тваринного походження. Висвітлені питання щодо характеристики та оцінки традиційних та прогресивних технологій та методології  їх розробки. Наведено основні аспекти проектування та техніко-економічного обгрунтування переробних підприємств та підприємств консервної промисловості з урахуванням норм і правил нормативно-технічної документації та галузевих держстандартів.

637.5

С45

Скрипник, В.О.

            Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання жарення натуральних м'ясних виробів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.12/ В.О. Скрипник; М-во освіти і науки України, Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 40 с. - Бібліогр.: с. 31-36

663

К 43

Кіржецька, М.С.

            Організаційно-економічний механізм зміцнення економічної безпеки харчової промисловості України: автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.00.03/ М.С. Кіржецька; Центр. спілка споживчих товариств України, Львівський торг.-екон. ун-т. - Львів, 2016. - 21 с.: табл. - Бібліогр.: с.17-19

663

Б 23

Барыга, Анджей

            Внедрение систем качества в пищевую промышленность/ Анджей Барыга; Ин-т сахарной пром-сти Польши. - Львов: Сполом, 2009. - 264 с.: ил. - Библиогр.: с.252-262. - ISBN 978-966-665-556-4

663

П 78

            Проблеми харчування, №2 (39)/ ДП "Наук. центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки". - К.: ІВО "Медицина України", 2013. - 78 с. - Бібліогр. в кінці ст.

661

Б 72

Бобух, А.А.

            Автоматизированное управление технологическими процессами отрасли на примере производства кальцинированной соды по аммиачному способу: текст лекций/ А.А. Бобух, А.М. Дзевочко, М.А. Подустов. - Харьков: "Підручник "НТУ ХПІ", 2015. - Библиогр.: с. 85-86. - ISBN 978-617-687-045-6: 20.00 грн

663

Л 72

Лозовський, А.П.

            Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей: навч. посіб./ А.П. Лозовський, О.М. Іванов, Т.В. Самойленко. - Суми: Університетська книга, 2014. - 320 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с.315-319 . - ISBN 978-966-680-723-9

664.8

О-40

Одарченко, А.М.    Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом: автореф. дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.13/ А.М. Одарченко; М-во освіти і науки України, Одеська нац. академія харч. технологій. - Одеса, 2014. - 36 с.: іл. - Бібліогр.: с.27-33

Аннотация: Дисертація присвячена  питанням формування та покращення якості замороженої сировини та харчових продуктів шляхом обгрунтування раціональних режимів термічної зворотності технологічних процесів заморожування, холодильного зберігання та розморожування. Визначено режими ступінчатого нагрівання й температуру зразків, що практично збігається з температурою під час їх заморожування, тобто здійснено термічну зворотність процесу заморожування-розморожування з нульовою площею гістерезису кінетики температур.

664.8

М13

Мазуренко, І.К.

            Наукові основи технологій консервованих продуктів для дитячого харчування лікувально-профілактичного призначення: автореф. дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.13/ І.К. Мазуренко; М-во освіти і науки України, Одеська нац. академія харч. технологій. - Одеса, 2014. - 37 с.: іл. - Бібліогр.: с. 30-33

Аннотация: В роботі розроблено асортимент консервованих продуктів для дітей, хворих на цукровий діабет, дисбактеріоз, порушення обміну речовин, захворювання печінки та жовчних шляхів. На запропонований асортимент консервованих продуктів розроблена нормативно-технологічна документація, яка погоджена з МОЗ України і затверджена у встановленому порядку. ....