Ученые Сумского национального аграрного университета изготовили батончики из сверчков вслед за органическими чипсами и веганским салом
...
Воду, використану при переробці морепродуктів, можна пустити у виробництво кормів для тварин. Такого висновку дійшли фахівці технологічного університету Чалмерса (Швеція), повідомляє New Food Magazine. Вода з рибокомбінатів, яку досі відносили до відходів виробництва, містить білки, пептиди, жири і мікроелементи і може використовуватися у виробництві продуктів харчування.
Новий сорт перцю вивели Канаді. Новинка відрізняється шоколадним кольором та кавовим присмаком, пише «Агро-Центр»....
У Сумах штучно створили головний український делікатес. На вибір представлено сало на будь-який смак і жирність.
Сумський науковець Дмитро Бідюк винайшов одноразовий екологічний посуд та власний аналог поліетилену. Про це повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України....
Ізмірському технологічному інституті (Туреччина) вчені з кафедри молекулярної біології і генетики вивели новий сорт томату, смакові якості якого не тільки не погіршуються в стресових умовах, а навпаки — поліпшуються, повідомляє EastFruit....
Молодий грузинський фермер Георгій Лацабідзе вивів новий сорт полуниці, яка за смаком і ароматом схожа на ананас....
Вчені з Єльського університету опублікували в журналі JCI Insight результати своєї роботи, в ході якої виявили, що мозок використовує поліоловий шлях для виробництва в собі фруктози....
Вчені Онтаріо (Канада) в невеликій лабораторії виготовили пиво з канабісу. Розробники говорять: напій безалкогольний, проте має психотропний вплив. Це означає, що він усе ж приносить шкоду здоров’ю....
Як ви думаєте, різнокольорова кукурудза - це міф чи реальність? Так, вона дійсно існує, і таку нестандартну культуру може виростити на своєму городі абсолютно кожен....