(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Запрошуємо Вас в гастрономічний маршрут по Закарпаттю. За багатотисячолітню історію тут змішались народи та релігії, кулінарна майстерність та смакова гама. Неповторні угорські страви – паприкаш, бограч-гуляш, торгоня, голасле можуть задовольнити гурманів. Словацька кухня заснована на супах, кашах, тушених овочах,  стравах з муки . Це неймовірні карбонатки, стеранки, бухти, часникова поливка...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 23.11.2018

Потрібно: 8-9 картоплин, півсклянки молока, сіль за смаком, 1 яйце, борошно скільки вбере, 2 цибулини, квашена капуста.

Сиру картоплю натріть на терці. Додати кипляче молоко, посолити, додати яйце, борошно, замісити тісто до густої консистенції. Ложкою формувати галушки і варити в 5-8 хвилин. Промити на друшляку. Полити заправкою з сала, цибулі, паприки. Подавати гарячими з квашеної капустою.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 23.11.2018

Крюшон – приємний освіжаючий і яскравий напій, основу якого становлять фрукти та ягоди, легке вино.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 16.11.2018

Ананас обчистити, нарізати тонкими скибочками, засипати цукром, залити вишневою настоянкою, лікером та білим сухим вином ( 0,5 л ). Витримати 2  години в холодильнику. Потім додати біле сухе вино ( 0,5 л ). В чашку долити шампанське....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 16.11.2018

На вулиці з кожним днем стає усе холодніше. Залиште справи і посмакуйте смачний напій – грог, який є традиційним напоєм англійських моряків. У 17 столітті морякам британського флоту було прописано споживати ром для профілактики цинги та інших захворювань. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 26.10.2018

Мед розчинити у гарячій воді, потім додати ром. Подати, поклавши в чашку півскибочки лимона. Мед – 10 г, вода – 100 мл, ром - 50 мл, лимон.


 
Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 26.10.2018

Осінніми вечорами, для добрих душевних посиденьок в колі близьких людей, пропонуємо розслаблюючий та зігріваючий напій – глінтвейн. Його неймовірно ароматний букет принесе вам душевну рівновагу та спокій. Глінтвейн виготовляється з вина, переважно з червоного, води, чаю або кави, цукру та прянощів. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 15.10.2018

Покласти в емальовану каструлю цукор, гвоздику, корицю, розібраний на часточки апельсин. Влити воду і суміш прокип'ятити. Процідивши, влити сухе біле вино і підігріти.

Замість апельсина можна використати лимон або грейпфрут, порізаний тонкими скибочками....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 15.10.2018

Надзвичайно красива пора року – осінь… Це час, коли годинами можна дивитися у небо, проводячи поглядом пташок, які відлітають у вирій. Це час діставати з шафи теплий затишний одяг і влаштовувати  посиденьки з друзями. Неквапливо смакувати гарячі запашні напої  з філіжанок. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.09.2018

Потрібно для тіста: борошно – 1,5 склянки, розпушувач – 1 ч.л., сода – 1 ч.л., цукор – 1,5 склянки, какао – 3 ст.л., олія – ¾ склянки, вода – ½ склянки, яйця – 5 штук.

Для крему: вершки (від 30%) – 500 мл, цукор – 5 ст.л., лимонний сік – 2 ст.л., вода – 100 мл., желатин – 24 г (6 ч.л.), вишня (свіжа чи заморожена) – 700 г.

Для глазурі: вершки – 150 мл., шоколад чорний – 150 г....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.09.2018