(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Напої молочні змішані виготовляють на основі молока, поєднаного з фруктовими пюре, сиропами, з овочами, медом, яйцями та іншими продуктами. Більшість напоїв споживають в охолодженому вигляді. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 22.02.2019

В пастеризоване молоко додають шоколадний сироп, вершкове морозиво, добре перемішують. Зверху кладуть вершки, збиті із цукровою пудрою.
...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 22.02.2019

Своєрідний прохолодний напій, що виготовляється з дуже міцної чорної кави, куди додають лід. Найменування напою походить від назви міста Мазагран в Алжирі. Розповідають, що у 1840 році алжирці повстали проти французьких колонізаторів і вирішили напасти на форт Мазагран. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 09.02.2019

Міцний настій чорної кави охолодити і змішати з водою, ромом, цукром та подрібненим льодом. Подати сильно охолодженим, з льодом, у високих склянках, В кожну склянку покласти кружальця лимону....

 


 
Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 09.02.2019

Взимку наш організм сигналізує про вітамінну допомогу. Тут до нас поспішає сімейство цитрусових, які мають досить привабливий зовнішній вигляд та особливий аромат. Цитрусові відмінні від інших фруктів своєю м'якоттю - вона складається зі скріплених між собою сокових «осередків» і «мішечків» з ефірними маслами, які і надають плодам особливий аромат. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 01.02.2019

Потрібно: 8-10 мандарин, 500 г цукру, 3-4 палички кориці, за бажанням 6 зірочок анісу.                              

Змішай цукор, корицю з 0,5 л води. Нагрій суміш до повного розчинення цукру. Зніми каструлю з вогню. Поклади мандарини в рідину. Дай їм охолонути. Розклади фрукти по креманкам. Полий сиропом і насолоджуйся!

 

 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 01.02.2019

Молоко з давніх давен вважалося цілющім напоєм. Задовго до нашої ери єгиптяни лікувалися молоком ослиць. Великий російський фізіолог  І.П. Павлов говорив про молоко як про їжу, «приготовлену самою природою»...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 25.01.2019

Потрібно: 1 ст. л. желатину; 3 склянки пастеризованого молока; 4 ст. л. цукру; трохи ваніліну або ванільного екстракту....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 25.01.2019

В осінній період, коли з полонини повертаються з отарами чоловіки, починають готувати бринзу. Це традиційний продукт вівчарства, що для жителів гірського краю завжди є однією з головних складових продуктів харчування. Бринза стала невід’ємною частиною карпатської душі...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 18.01.2019

Приготування запіканки займає мало часу. Вона чудово підійде як для робочих буднів, так і при більших застіллях. Картопляна запіканка виходить соковитою, з приємною кислинкою сметани та солонуватістю бринзи....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 18.01.2019