Напої молочні змішані виготовляють на основі молока, поєднаного з фруктовими пюре, сиропами, з овочами, медом, яйцями та іншими продуктами. Більшість напоїв споживають в охолодженому вигляді. ...
В пастеризоване молоко додають шоколадний сироп, вершкове морозиво, добре перемішують. Зверху кладуть вершки, збиті із цукровою пудрою.
...
Своєрідний прохолодний напій, що виготовляється з дуже міцної чорної кави, куди додають лід. Найменування напою походить від назви міста Мазагран в Алжирі. Розповідають, що у 1840 році алжирці повстали проти французьких колонізаторів і вирішили напасти на форт Мазагран. ...
Міцний настій чорної кави охолодити і змішати з водою, ромом, цукром та подрібненим льодом. Подати сильно охолодженим, з льодом, у високих склянках, В кожну склянку покласти кружальця лимону....
Взимку наш організм сигналізує про вітамінну допомогу. Тут до нас поспішає сімейство цитрусових, які мають досить привабливий зовнішній вигляд та особливий аромат. Цитрусові відмінні від інших фруктів своєю м'якоттю - вона складається зі скріплених між собою сокових «осередків» і «мішечків» з ефірними маслами, які і надають плодам особливий аромат. ..
Потрібно: 8-10 мандарин,
Змішай цукор, корицю з
Молоко з давніх давен вважалося цілющім напоєм. Задовго до нашої ери єгиптяни лікувалися молоком ослиць. Великий російський фізіолог І.П. Павлов говорив про молоко як про їжу, «приготовлену самою природою»...
Потрібно: 1 ст. л. желатину; 3 склянки пастеризованого молока; 4 ст. л. цукру; трохи ваніліну або ванільного екстракту....
В осінній період, коли з полонини повертаються з отарами чоловіки, починають готувати бринзу. Це традиційний продукт вівчарства, що для жителів гірського краю завжди є однією з головних складових продуктів харчування. Бринза стала невід’ємною частиною карпатської душі...
Приготування запіканки займає мало часу. Вона чудово підійде як для робочих буднів, так і при більших застіллях. Картопляна запіканка виходить соковитою, з приємною кислинкою сметани та солонуватістю бринзи....