Інгредієнти: 2 кабачки, 100 г твердого сиру, 100 г вершкового сиру, ½ пучка петрушки, 2 ст.л. оливкового масла, 2 ч.л. лимонного соку, зелень, сіль та перець за смаком. Кабачки нарізати на пластини уздовж.
В літню спекотну пору, коли жара в розпалі, не хочеться стояти довго біля плити і готувати складні страви. В цей час добре підтримувати свій організм великою кількістю рідини, наприклад, компотами, а також свіжими овочами та фруктами. Готуйте легкі, вітамінні страви. Це можуть бути холодні літні супи: окрошка на айрані, кефірі, ряжанці, заквасці або сметані. ...
Візьміть 3 персика або нектарина, наріжте їх великими шматочками. Додайте
Пропонуємо вашій увазі бархатистий, жовто-оранжевий з рум’янцем та соковитою м’якоттю, фрукт – персик! Персикове дерево прийшло до Європи з Персії і зайняло почесне місце серед фруктових дерев. Плоди персика дуже делікатні, ніжні. Солодкість плода визначають за його ароматом. ...
Філе індички (8 скибок) треба посипати сіллю та перцем. Викласти у форму для запікання. Полити олією та соєвим соусом. На кожну скибочку філе покласти часточку персика та скибочку твердого сиру...
Малина росте в лісах між чагарниками. Райони поширення - майже вся територія середньої смуги України, Білорусії, Росії. Зустрічається в горах Кавказу, Карпат, Середньої Азії. У дикому вигляді у нас росте тільки малина червона. Садову малину вирощують повсюдно. ..
Потрібно: малина 1 кг, мед на ваш смак. Чисті банки та кришки заливаємо окропом, залишаємо на декілька хвилин, воду зливаємо. Банкам даємо висохнути. Беремо широкий посуд, кладемо жменю малини, ложку меду, товчемо дерев'яним товкачем, потім знов малина і знов мед, знов товчемо і перемішуємо...
Квас – прохолодний напій, надзвичайно популярний у українців, білорусів, росіян. За свідченнями давньоруських письмових пам'яток квас у Східній Європі пили всі – від царя до останнього злидаря. Самобутнім народним талантом створено безліч різновидів чудового напою: солодкий, кислий, з ізюмом, хріном, запашний, білий, окрошковий та ін. Добре приготовлений квас – смачний, запашний напій, який чудово втамовує спрагу, бадьорить, освіжає. ..
Подрібнені сухарі з житнього хліба розмішати в гарячій воді (12 л). Суміш витримати накритою в теплому місці. Освітлене сусло обережно злити в пропарену діжечку і купу жувати білою патокою. Вливши рідкі дріжджі, перемішати і залишити для зброджування...
Чай – найбільш поширений у світі напій. У країнах Європи чай вперше з'явився в 1517 році. ...