(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

AgroPortal.ua.-15.08.2022

ТОВ «Степанькурорт», що на Рівненщині, вже сьомий рік поспіль видобуває мінеральну воду «Степанська».

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 18.08.2022

Потрібно: мед натуральний 1 ст. л., сік лимону 1,5 ст. л., гірчиця французька в зернах 2 ч.л., оливкова олія 3 ст. л., кукурудзяна олія 2 ст. л., гірчиця гостра 1 ч.л., часник 4 зубчики, сіль, перець чорний мелений за смаком. Всі інгредієнти, крім гірчиці в зернах, помістити в глибоку посуду та перебити блендером до однорідної консистенції. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 16.08.2022

Мед - унікальний продукт, який часто використовується в кулінарії. Медяники, бісквіти, рулети, тістечка та інша подібна випічка отримує незвичайну пишність і аромат. М'ясо з медом стає ніжним і м'яким, наповнюється смаком. Мед додає родзинку салатам, м'ясним та рибним стравам, соусам, десертам, медовим напоям : лимонад, збитень, питний мед....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 16.08.2022

637.5 ДФ

А47

Алексеева, Л.И. Переработка птицы на предприятиях ВНР: обзор. информ./ Л.И. Алексеева; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИ . - М., 1974. - 15 с.: рис., схемы. - (Птицеперерабатывающая пром-сть № 1)

 

Категорія: Ретрополичка | Додав: CNTB, 09.08.2022

24Агро. -26.11.2021

Пакувальні матеріали зазвичай виготовляють з пластику, що негативно відбивається на екології. Дослідники вже тривалий час шукають рішення, яке могло б покращити ситуацію.

Унікальне пакування м'яса

 

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 09.08.2022

За бажанням таку ікру можна законсервувати в стерилізованих банках. Потрібно: кабачок— 1 шт., баклажан— 3 шт., ріпчаста цибуля— 2 шт., помідор— 4 шт., рослинна олія— 100 мл, сіль, часник за смаком. Вимийте і висушіть баклажани. Запікайте їх цілком. Готуйте їх, поки вони не стану чорними....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 09.08.2022

Влітку ми їмо багато овочів і фруктів, вибираємо, переважно, легкі страви. Влітку зовсім не хочеться їсти гарячу їжу. Перевагу ми віддаємо холодним супам: зелений борщ, окрошка, борщ, різні овочеві салати, страви з запечених або тушкованих овочів. Самий літній десерт - це морозиво і фруктовий салат. До вечері все ж хочеться придумати щось поживне. Це може бути рулет по-полтавському. На пів кіло свинини нам потрібно: 50 мл води, 60-80 г сала, 1 яйце, часник, перець і сіль, смалець. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 09.08.2022

AgroNews.ua. -01.08.2022

Кукамелон або огірокавун є результатом схрещування огірка з кавуном, це наймиліший гібридний овоч. Плоди виноградної лози кукамелону мають довжину лише 2, 5 см або близько того, розміром із виноградину, але вони нагадують крихітні смугасті кавуни. Смак кукамелона схожий на смак огірка, з легким терпким присмаком. Про це повідомляє agronews.ua.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 02.08.2022

AgroPortal.ua.-30.07.2022

Виробник продукції з рослинного м’яса Eat me at випустив на ринок суперболи з конопляним протеїном.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 02.08.2022

AgroPortal.ua.-26.12.2021

Оскільки споживачі шукають смачніші та екологічно чисті продукти, Індія надає широкі можливості для інновацій на основі рослин.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 02.08.2022