(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

В селищі Опішня, що на Полтавщині відкрили перший в Україні музей звареного борщу. Засновниця музею — етнограф Олена Щербань, яка готує традиційну українську страву за 365 рецептами. ..

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 27.11.2020

Компанія з США Eat Just пропонує замінити курячі яйця по всьому світу штучними, продаваними в рідкому вигляді. Штучний замінник яйця, який продається в рідкому вигляді під брендом Just Egg, є найбільш гучним продуктом компанії. За словами співзасновника і голови Eat Just Джоша Тетрик, керівництво сподівається, що в недалекому майбутньому яйця рослинного походження стануть популярні не тільки у вегетаріанців, але і у всіх людей, які піклуються про здоров’я. Про це повідомляє ...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 27.11.2020 | Комментариев нет

Одразу декілька українських компаній займаються розробленням рослинного м’яса. Головна проблема – відсутність сировини, майже вся вона не українська, а завозиться переважно з країн Європи та Америки, розповів Андрій Черуха, засновник Eat me at, компанії, яка першою почала виробляти вітчизняне рослинне м’ясо. 

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 27.11.2020

Лаваш - найдавніший хліб на Близькому Сході та Кавказі.  Його унікальність криється в незрівнянному смаку, практично необмеженому терміні зберігання і простоті виготовлення. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.11.2020

Лаваш з крабовими паличками і кукурудзою

Потрібно: лаваш - 1 лист, яйця курячі - 3 шт., консервована кукурудза - 3 ст. л....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.11.2020

В Україні вирощують незвичайний – чорний – часник. Єдиний виробник цього екзотичного продукту – СХК «Аграріан» із Золотоноші, що на Черкащині, розповіла фахівець української кооперації часнику UkrUp і співзасновник проекту для фермерів «Вітамінна Коробка»...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 21.11.2020

Українська компанія EcoCorn виробляє з кукурудзяного крохмалю одноразовий посуд, який швидко розкладається. Такий посуд розкладається в ґрунті або компості від 18 до 24 місяців і горить, як папір – без кіптяви і неприємного запаху, розповіла засновниця бренду EcoCorn Валерія Кузьменко. ..

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 21.11.2020

Зробити з їжі культ можна не тільки в переносному сенсі, а й у прямому: поставити їй пам'ятник! В Україні налічується ціла серія скульптур, присвячених стравам української кухні або коронним овочам і фруктам різних регіонів. У кожного з українських їстівних пам'ятників - своя історія, традиції і секрети.

 

МОРОЗИВО ІЗ КАМЕНЮ

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 12.11.2020

Шепетівський цукровий комбінат запустив лабораторію для контролю за якістю сировини за допомогою роботизованого обладнання...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 12.11.2020

На современном этапе развития сельскохозяйственная отрасль требует более быстрой окупаемости новых технологий, причем лучшим вариантом является срок в один сезон...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 12.11.2020