(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Компания Saga Robotics, базирующаяся в Норвегии и Великобритании, привлекла 9,5 млн евро от международных инвесторов в поддержку своих амбициозных планов роста...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 12.11.2020

Днями японська компанія Muji представила нову лінійку псевдом’яса на основі соєвих бобів. Зокрема, споживачам пропонують котлети для бургерів, фрикадельки з соусом, фарш і слайси зі штучного м’яса....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 12.11.2020

Група компаній «Молочний альянс» виводить на ринок під брендом «Яготинське» лінійку йогуртів з пробіотиками LGG® та BB-12™   з жирністю 1,5%....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 12.11.2020

Мальва Венеції, Суданська  Троянда, Гібіскус Сабдаріффа… один із найзнаменитіших напоїв з часів єгипетських фараонів – каркаде. Ми звикли називати чаєм все, що заварюють, тому каркаде не став виключенням. Хоча це швидше напій, а не чай в класичному його розумінні. Для того, щоб приготувати цей напій використовують саме суцвіття рослини, а не її листки, як у звичайному чаю. Характерний аромат і приємна кислинка в поєднанні з надзвичайним рубіновим кольором, саме таким є каркаде. Цьому чаю приписують безліч різних властивостей. У нього давня історія овіяна легендами. Й досі не вщухають суперечки про те чи можна всім пити каркаде, наскільки він корисний та чи може завдати шкоду? Одні його вважають плацебо інші мало не панацеєю.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 12.11.2020

АгроПравда.-  24.07.2020

AgroPravda.com уже рассказывала о том, что Fendt подготовил революционную новинку в новом сегменте. Впервые в Европе эта новинка – сеялка Fendt Momentum – будет представлена в Киеве на выставке Агро-2020. А мы уже сейчас начинаем делиться подробностями.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 12.11.2020

Проблема продовольчого забезпечення жителів нашої планети, проблема голоду в різних регіонах світу сьогодні постає особливо гостро. Саме з цих причин рішенням Нобелівського комітету Нобелівську премію миру 2020 року отримала не особа, а організація – Всесвітня продовольча програма ООН, створена в 1961 році з ініціативи Президента США Дуайта Ейзенхауера.

Це найбільша гуманітарна установа, яка займається проблемами голоду в світі та надає допомогу понад 90 млн. людей щорічно.

Сьогодні до національного свята – Дня сільського господарства пропонуємо переглянути декілька видань з нових надходжень до бібліотеки....

 

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 12.11.2020

Свято День працівників сільського господарства в Україні або День аграрія відзначається в листопаді. Святкові заходи включають вшанування працівників сільського господарства і всього агропромислового комплексу. Українська держава багата на чорнозем, родючу землю. Агропромислова галузь одна з найбільш важливих стратегічних напрямів в економічному відношенні. Є активною політичною та геополітичною складовою життєдіяльності українського суспільства. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 12.11.2020

Овочі  приготуйте в духовці. Вони придбають насиченого та досконалого смаку. Потрібно: буряк 200 г, гарбуз 200 г, морква 200 г, цибуля 200 г, насіння гарбуза 1 ст. л., насіння соняшнику 1 ст. л., соняшникова олія 1 ст. л., розмарин 1-2 гілочки, 1 ст. л. сік лимону, сіль та перець за смаком. Духовку розігрійте до 180 градусів. Овочі потрібно нарізати великими шматками.  Викладіть на деко, застелене пергаментом. Полийте рослинною олією. Запікайте 25 хвилин. Дістаньте овочі, дайте їм охолонути, викладіть в салатницю, збризніть лимонним соком, посоліть, поперчіть. Додайте  насіння і розмарин.Смачного!

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 12.11.2020

Батьківщина хурми – Китай. Потім вона потрапила до Японії. У другій половині XIX століття – у США. Пізніше плід розповсюдився в європейські країни. Жителі Японії, любителі помаранчевої ягоди, вивели рідкісний сорт неймовірно солодкої хурми "Тенкафубу", вартістю 2000 доларів за штуку.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.11.2020

Потрібно: хурма – 1 шт., сир 400 г., манна крупа – півсклянки, .цукор – 100 г., сметана 100 г., борошно – 40 г., яйця – 2 шт., ванілін – 1 пакетик, розпушувач – 1 ч.л.

 Змішай сир і яйця у великій ємності, додай цукор, борошно, ванілін, манку та сметану. Ретельно перемішай та залиш на 30 хвилин. Хурму потрібно нарізати соломкою. Одну половину поклади в тісто. Змасти форму для запікання олією, присип манкою, виклади сиркову суміш. Змасти майбутню запіканку сметаною та запікай у духовці 45 хвилин при температурі 180 градусів. Витягни запіканку та прикрась рештою хурми...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.11.2020