(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Промислова дизайнерка з Лондону Холі Граундс створила унікальну упаковку для локшини швидкого приготування. В чому ж її унікальність – розповідаємо далі в матеріалі...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 18.06.2021

У недавньому звіті ResearchAndMarkets сказано, що ринок упаковки для м'яса оцінювався в 12,1 млрд доларів США в 2020 році і, як очікується, досягне 13,65 млрд доларів США до 2026 року при середньорічному темпі зростання 4,37% в прогнозований період 2021- 2026 років, повідомляє УНН з посиланням на "Euromeatnews"....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 18.06.2021

Зараз ринки усіяні різноманітністю ранніх овочів і фруктів і всі з радістю купують їх собі. Але варто пам’ятати, що ранні продукти можуть таїти в собі і небезпеку – часто норма нітратів перевищена в 2-3 рази. Про те, скільки нітратів у ранніх овочах та фруктах повідомляє znaj, пише agronews.ua....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 18.06.2021

Каліфорнійський винзавод випустив нове вино для екстремалів у алюмінієвих пляшках, що не розіб'ються за будь-яких умов і можуть нескінченно перероблятися. Про це пише The Drinks Business, повідомляє УНН.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 18.06.2021

З кінця 2017 року Вишгороді функціонує система роздільного збирання побутових відходів, яка реалізується Українською Пакувально-Екологічною Коаліцією (УКРПЕК) у партнерстві з місцевою владою та за фінансової підтримки п’яти міжнародних компаній....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 18.06.2021

Уже кілька великих світових гравці на ринку м’ясопереробки, орієнтуючись на зміни на споживчому ринку, заявили про намір виготовити лінійку псевдом’ясних продуктів на рослинній основі. Ще минулого року про такі плани заявили такі компанії як Marfrig та ADM. Також, нещодавно бразильський виробник м’яса JBS оголосив про намір створення продукції для веганів на глобальному рівні....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 11.06.2021

Всі ми їмо сою куди частіше, ніж думаємо. У сучасному світі вона стала найпоширенішим замінником інших продуктів. Аналоги м’яса, молока, інших продуктів з неї тільки не роблять!.. Причому у цілому застосування соєвої сировини зовсім не шкідливо, але воно помітно дешевше того ж м’яса, тому деякі нечисті на руку виробники пхають його всюди, “забуваючи” попередити про це споживачів. Здогадуєтеся, скільки відсотків сої складається якась варена ковбаса?

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 11.06.2021

Одні покупці довіряють лише герметичній упаковці, що надійно захищає м'ясо від зовнішнього впливу. Інші ж, навпаки, воліють купувати курятину на вагу, адже так є змога придбати необхідну її кількість: наприклад, дві гомілки, а не 4 – 5, як пропонує виробник. Та й коштує таке м'ясо дещо дешевше....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 11.06.2021

Дослідження, яке було проведено за підтримки Національного інституту раку США та Національного інституту здоров’я продемонструвало цікаві дані. Вчені наголошують, що жінки які дотримуються середземноморської дієти живуть довше, оскільки у них менший ризик розвитку багатьох хронічних захворювань....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 11.06.2021

У світі зростає популярність штучного м’яса. Деякі компанії виготовляють його з рослинних інгредієнтів, деякі вирощують в лабораторіях чи на 3D-біопринтерах. Утім є й інші варіанти створення подібних продуктів. Фінський стартап Solar Food пропонує екологічну альтернативу м’ясу і молоку. “Солеїн” – це жовте борошно, на 65 відсотків складається з білка. Для його виробництва потрібні вуглекислий газ, електрика, бактерії, вода, поживні речовини і вітаміни. ...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 11.06.2021