Французький шоколадний бренд La Maison du Chocolat випустив нову подарункову коробку Naturellement Fruit, в яку увійшли веганські версії найбільш культових смаків фруктового ганашу...
Дослідники з Японії здивували новим видом вакцини, яка призначена для профілактики холери — гострої діарейної інфекції. Про це повідомляє CommentsUA, пише agrоnews.ua...
Бренд харчових добавок Hyperbite Energy створив свої перші енергетичні жувальні м’ятні цукерки...
Сезон смачної ароматної літньої ягоди у розпалі. Навряд чи вас хвилювала пізнавальна інформація про полуницю, окрім того, як її краще з’їсти – з вершками чи з цукром. Однак ця червона соковита бубка дає нам неабиякий потенціал. Причому буквальному розумінні.
Квашена капуста, солені огірки, кефір, чайний гриб - ці знайомі нам з дитинства продукти нещодавно здобули популярність у західних зірок, які раніше про них і не чули. Виявилося, що ферментовані продукти можуть покращити стан здоров’я негайно і є панацеєю практично від усіх хвороб. Давайте розберемося, чи так це насправді, і що відбудеться з нашим організмом при споживанні такої їжі....
“Харчові” інновації обіцяють майбутнє без голоду, відходів і шкідливих страв. Україна теж робить свій внесок у цей чудовій світ
Зараз харчову промисловість критикують. Споживачі та фахівці вимагають використання більш здорових інгредієнтів, прозорості ланцюжків постачань і гуманного ставлення до тварин. Інвестори також зазначають, що галузь відстає від інших у використанні сучасних технологій. Але великі продовольчі компанії і підприємці беруть на озброєння інноваційні технології для вирішення цих проблем....
В Україні почалася справжня спека. У багатьох областях стовпчики термометрів перевалили за 30 градусів тепла. При цьому зневоднення організму в таку погоду може призвести до запаморочень, головних болів і інших проблем зі здоров’ям. Також можуть загостритись хронічні захворювання, включаючи серця і нирок. ..
Дослідники давно довели, що певні продукти здатні посилити роботу головного мозку і поліпшити когнітивні здібності, зокрема пам’ять і увагу. Про це повідомляє CommentsUA, пише agronews.ua...
“Харчові” інновації обіцяють майбутнє без голоду, відходів і шкідливих страв. Україна теж робить свій внесок у цей чудовій світ
Зараз харчову промисловість критикують. Споживачі та фахівці вимагають використання більш здорових інгредієнтів, прозорості ланцюжків постачань і гуманного ставлення до тварин. Інвестори також зазначають, що галузь відстає від інших у використанні сучасних технологій. Але великі продовольчі компанії і підприємці беруть на озброєння інноваційні технології для вирішення цих проблем...
Упаковка для продуктів містить небезпечні для здоров'я наночастинки оксиду цинку. Вони проникають в їжу і негативно впливають на функції кишківника...