(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

 Гречаники є дуже розповсюдженою стравою української кухні. В одних регіонах так називають гречані млинці, в інших – гречані вареники. Ми даємо рецепт котлет з гречки та м’ясного фаршу. Так готують в різних частинах країни. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 17.04.2022

Потрібно: гречка – 0,1 кг; свіжі гриби – 200 г; вода – 250 мл; цибуля – 1 шт.; пшеничне борошно – ½ стакану ;сіль, улюблені спеції – за смаком; зелень – 3 − 5 гілочок. Очищаємо цибулю і злегка обсмажуємо її на сковороді. Нарізаємо гриби у формі соломки, пасеруємо їх разом з цибулею....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 17.04.2022

 Xліб здавна є символом добробуту та гостинності. Протягом віків у народі вироблялося ставлення до нього як до священного предмета.  За гріх вважалося недоїсти шматок хліба, а якщо такий шматок падав на землю, годилося підняти його, почистити від пилу, поцілувати й доїсти.  ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 13.04.2022

Потрібно: борошно – 500 г; будь-який кисломолочний продукт або вода – 400 г; сіль – 1 ч. л;
сода – 1 ч. л. Насипати в миску борошно, сіль і соду. Добре розмішати, щоб сода розійшлася по борошну...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 13.04.2022

Селера володіє специфічним запахом, пряним солодкувато-гіркуватим смаком. Зелень в свіжому вигляді додають в салати, смузі, коктейлі. Соковиті листя, стебла і коріння добре поєднуються в супах, рагу, соте. Селеру добре додавати до м'яса, особливо до птиці. Корінь селери містить калій, магній, кальцій, натрій, що допомагає насичувати організм корисними мінералами, зміцнюючи стінки судин і підвищуючи життєвий тонус....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 18.02.2022

Потрібно: 800 г кореня селери, 2 великі картоплини,1 велика цибулина, зубчик часнику,1 ст. л. манної крупи, 2 ст. л. рослинної олії, сіль, перець. Корінь селери, картоплю і цибулю наріжте невеликими кубиками...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 18.02.2022

Десерти без випічки вимагають мінімум часу, виходять дуже смачними, ніжними, ефектними. Різноманітні рецепти дозволять швидко зробити торт, тістечко, пудинг або інші ласощі на будь-який смак. Сирний десерт з желатином стане прекрасною альтернативою тортів і солодкій випічці....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 11.02.2022

Тістечко готується тільки з корисних продуктів, тому його припустимо включати в дієтичний раціон. Потрібно: 400 г вівсяних пластівців; 200 г сиру середньої жирності; 180 г яблучного пюре; 70 г какао-порошку; 40 мл натуральної звареної кави; 40 мл кавового лікеру, кориця за смаком....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 11.02.2022

Соковите, ніжне, низькокалорійне м'ясо курки - лідер за вмістом білка і мікроелементів. Куряче філе – універсальний і дієтичний продукт, який має купу переваг. Готується філе швидко, а виходить дуже смачно і соковито.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 04.02.2022

Коли немає часу готувати, я пропоную  мафіни з курячого філе з сиром. Це так смачно і так просто! Ці м'ясні кекси можна взяти з собою на роботу або навчання. Вони підходять для будь-якого випадку. Смачно і на сніданок, і на обід, і на вечерю. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 04.02.2022