(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Гарбуз можна поєднати практично зі всім, що ви знайдете в холодильнику: і з м’ясом, і з грибами, і з іншими овочами.  Якщо хочете чогось солоденького – сміливо випікайте солодкі пироги з гарбузом....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 28.01.2022

Потрібно: гарбуз – 0,5 кг; вода – 0,5 л; яйце – 1 шт .; манка і цукор – по 100 г; масло вершкове – 30-40 г; ванільний цукор або ванілін – за смаком; родзинки – ¼ склянки; сіль. Гарбуз очищають, нарізають, заливають водою, відварюють 10-15 хвилин.  ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 28.01.2022

Риба відмінно поєднується з багатьма продуктами, тому готувати її одне задоволення. Салат з сьомги з огірком. Потрібно взяти свіжі огірки, розрізати їх на шматочки поперек, щоб вийшли бочата по 3-4 см заввишки. Видалити у них середину. Приготувати начинку....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.01.2022

Потрібно: 2 стейка сьомги, 300 г спаржі, 1 склянка натурального йогурту або сметани, 1 ст.л. гірчиці, 30 г вершкового масла, сік лимона, 2—3 зубчики часнику, сіль і перець. Спаржу добре промиємо, посолимо й поперчимо....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.01.2022

Одна із найдавніших українських різдвяних традицій — це свята вечеря 6 січня. Ввечері, з появою першої зірки на небі, вся родина збирається за Святою вечерею. На столі обов'язково повинні стояти 12 пісних страв. М’ясні страви ставляться на різдвяний стіл тільки після настання Різдва, а саме, 7 січня. Чіткого переліку страв – немає. Але обов'язковими вважаються: кутя, узвар, борщ, вареники та випічка...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 08.01.2022

Узвар – це традиційний українській напій із сушених фруктів та ягід. До складу узвару переважно входять сухофрукти з яблук, груш, вишні, слив та родзинки. Можна додавати і інші інгредієнти за смаком. Для християн східного обряду цей напій входить у перелік обрядових страв і є обов’язковим на Святвечір, а також рекомендується до вживання у піст.
Узвар був відомий ще у Древній Русі. Назва напою походить від слова «заварювати»...


 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 08.01.2022

Новий 2022 рік буде роком Синього (Чорного) Водяного Тигра. Для того, щоб прикликати удачу і задобрити астрологічного тигра...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 17.12.2021

Потрібно: тушка курки - 1,6-1,9 кг; яблука - 300 г; ізюм - 2-3 ст. л.; часник - 6-8 зуб.; рослинна олія - 5 ст. л.; томатна паста - 250 г; мед - 3-4 ст. л.; спеції - за смаком; перець і сіль за смаком. Готуємо маринад.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 17.12.2021

Особливе місце на новорічному столі займають салати. Святковими салатами, можна назвати ті, які ми готуємо щороку: олів’є, мімоза, класичний вінегрет або оселедець під шубою. Але хочеться приготувати нові страви на святковий стіл. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 10.12.2021

Цей салат вважається дієтичним. Апельсин можна замінити на грушу, яблуко. В такий салат, додайте обсмажені кедрові горіхи, вони додадуть аромату вашій новорічні страві. Перець обирайте кольоровий. Заправити салат можна натуральним йогуртом. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 10.12.2021