(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Готова страва має не тільки солодкий смак, але і солоний за рахунок правильно підібраних спецій. Кубики гарбуза можна їсти окремо, а можна подавати як гарнір до м’яса і птиці. Потрібно: гарбуз 2 кг, тростинний цукор ¼ ст., масло вершкове 75 гр., сіль, перець каєнський мелений, кориця , мускатний горіх за смаком....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 13.06.2022

При технологічному очищенні з сахарози рослин очерету виділяється меляса – патока чорного кольору. Результат являє собою той же цукровий пісок, але з трохи меншим  вмістом калорій і іншим складом мікроелементів. Організм не відчуває особливих відмінностей від споживаного цукрового продукту білого він або коричневого кольору. 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 13.06.2022

Останні  місяці ми перебуваємо в  напрузі, це вплинуло і на наш спосіб харчування. Тим, хто вже трохи адаптувався до нових умов, важливо в їжі мати ментальну опору. Вона має бути смачною, повинна викликати задоволення. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 14.05.2022

Потрібно: броколі   —  300 г, цибуля   —  1 шт., часник  —  1 зубчик, борошно  —  3 ст. л. , оливкова олія , вершки 33%  —  250 мл,  бульйон курячий або овочевий  —  700 мл, сіль, чорний перець.    ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 14.05.2022

Шпундра, або як ще називають шпундри – найхарактерніша українська страва, яку традиційно готують зі свинини і буряка. Смак шпундри вишуканий, незвичайний. Перед приготуванням м’ясо обкачується в борошні, соус гусне до кінця приготування. Можливо, ця страва стане вашою святковою або  схочете готувати її просто на обід. «Спробуйте, яка Україна на смак» – написав Клопотенко. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 04.05.2022

Потрібно: буряк столовий 250 гр.,буряковий квас 300 мл, м’ясо свинина 500 гр., цибуля ріпчаста 80 гр., олія рослинна соняшникова 50 мл. або сало 50 гр,. часник 3 зубчики, цукор,    петрушка, кріп, перець чорний мелений, сіль до смаку. М’ясо миємо, даємо стекти воді, нарізаємо на шматки. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 04.05.2022

Броколі з рисом — настільки гармонійний тандем, що приймає до себе будь-які інгредієнти. Кукурудза, гриби, зелена цибуля, стручкова квасоля — усе це буде чудово гармоніювати у страві. Рис та броколі — гарне поєднання для гарніру до риби чи м’яса. Рис не містить глютену, тому рецепти підходять тим, хто дотримується безглютенової дієти, а також вегетаріанцям...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 28.04.2022

Потрібно: 1 стакан відвареного круглозернистого рису; 400 г бланшованих суцвіть броколі; 100 г сиру чеддер; 400 г телячого фаршу — для не вегетаріанського варіанту; 3 курячих яйця; 150 мл молока; щіпка молотого мускатного горіху; чорний перець за смаком; трохи вершкового масла для змащування форм; панірувальні сухарі ;сухий гранульований часник. Заздалегідь готуємо головні складові запіканки — рис та броколі. У цьому і криється секрет швидкого приготування....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 28.04.2022

Потрібно: 4 склянки пшеничного борошна,70 г свіжих дріжджів,1 стакан молока,200 г вершкового масла,6 яєць,0,5 склянки цукру,0,5 склянки апельсинових цукатів,0,5 склянки дрібного ізюму, ванільний цукор,1 ч. л. солі...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.04.2022

Потрібно:1 кг борошна,400 г молока,10 жовтків,100 г мокрих дріжджів,200 г масла або маргарину,300 г цукру,100 г родзинок,1/2 ч. л. солі, потерта цедра з 1 лимона. Спочатку треба замісити опару. Дріжджі розводимо у теплому молоці і додаємо 100 г цукру і 200 г борошна. Все добре перемішати і поставити у тепле місце, щоб опара збільшилась удвічі.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.04.2022