Презентація літератури: «Пріоритети розвитку м’ясної галузі України»
Пріоритетні завдання аграрної, харчової промисловості України на сьогодні – прискорення інноваційних технологій, випуск якісних і безпечних продуктів харчування, організація екологічно безпечного і безвідходного виробництва сільськогосподарської продукції.
На презентації представлені нові книги з фонду бібліотеки. Це навчальні видання Національного університету харчових технологій.
Пешук Л.В. Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м’яса та м’ясних продуктів: підручник /Л.В.Пешук; НУХТ. - К.:Центр учбової літератури, 2019. – 400 с.:іл.
Пешук Л.В. Технології переробки вторинних продуктів м’ясної галузі: підручник/Л.В. Пешук; НУХТ. – К.: Центр учбової літератури, 2019. – 399 с.:іл.
Більш детальна презентація книг у рубриці "Презентація книг" за посиланням
Крім того, корисна інформація за тематикою в інших рубріках сайту за посиланнями
Тематичні виставки
http://cntb.at.ua/load/starodruki/m_jasni_produkti_derzhavni_standarti/5-1-0-500
Харчові родзинки
http://cntb.at.ua/load/kharchovi_rodzinki_recept_tizhnja/m_jasne_asorti/7-1-0-1452
http://cntb.at.ua/load/kharchovi_rodzinki_recept_tizhnja/smachna_buzhenina/7-1-0-1451
http://cntb.at.ua/load/kharchovi_rodzinki_recept_tizhnja/kabachki_z_m_jasom/7-1-0-479
Дайджест
http://cntb.at.ua/blog/ukrajinska_indichatina_vitisnjae_import/2021-03-26-3721
http://cntb.at.ua/blog/ukrajina_naroshhue_eksport_m_jasa_ptici_ta_subproduktiv/2020-10-16-3268
http://cntb.at.ua/blog/v_ukrajini_prognozujut_rizke_podorozhchannja_m_jasa/2021-04-01-3758
Цікаві факти