(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

663.6

Б43

Беленький, С.М. Технология обработки и розлива минеральных вод/ С.М. Беленький, Г.П.Лаврешкина, Т.Н. Дульнева. - 2-е изд., перераб. и доп. - М.: Агропромиздат, 1990. - 151 с.: ил.- Библиогр.: с. 148-149.

Описаны способы обработки и розлива минеральных вод. Приводится методика определения расхода  и потерь вспомогательных материалов, а также методы анализа качества продукции...

Категорія: Загальні питання харчової промисловості (тематичні списки) | Додав: CNTB, 13.11.2017

Сучасний ринок товарів оздоровчого харчування

61

Б28

Батькам - про валеологію: посіб. для батьків старшокласників/ авт. кол.: Т. Бойченко,  Н. Колотій,  Ю. Жеребецький ,  ін. - [К.?]: Укр.- канад. проект, 2000. - 152 с.: іл. - Бібліогр.: с.151-152.

Посібник  зі шкільного предмету "Валеологія" рекомендований батькам і спрямований на формування, збереження і зміцнення здоров'я своїх дітей. Для цього потрібно засвоїти певні знання, усвідомити необхідність їхнього використання в повсякденному житті та за умови активної творчої співпраці учнів, батьків і вчителів. ...

 

664.9

С23

            Сборник рецептур рыбных изделий и консервов. - СПб.: ПрофиКС, 2003. - 208 с.

Сборник содержит 310 рецептур для производства рыбной продукции по всему ассортименту, выпускаемому современными предприятиями. Приводятся нормативы (потери и выход) при рыбопереработке всех видов рыб.

663

Ф50

            Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування/ А.І. Соколенко, В.Б. Костін, К.В. Васильківський  и др. - К.: АртЕк, 2000. - 303 с.. - Бібліогр.: с. 298-299....

Сарафанова, Л.А.

                Применение пищевых добавок: Технические рекомендации/ Л.А. Сарафанова. - 5-е изд. - СПб.: ГИОРД, 2003. - 155 с. - Библиогр.: с.148-149.

Представлены общие сведения и рекомендации по применению в пищевой промышленности красителей, консервантов, подсластителей, антиокислителей, технологических и других добавок. Указаны пути их подбора, рекомендуемые дозировки, способы внесения в продукт, влияние на его свойства, сведения о токсикотехнологической безопасности и условиях хранения....

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр., вип.1(11)/ М-во освіти і науки, Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - 503 с: іл., табл. - Бібліогр. в кінце ст....

663

П78

            Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр., вип.1(11)/ М-во освіти і науки, Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - 503 с: іл., табл. - Бібліогр. в кінце ст....

637.1 ДФ

К95

Кутырин, Г.А.

            Кефир-айран: лечебные простокваши, продукты и напитки молочно-кислого брожения/ Г.А.Кутырин, А.В. Тутунов; под ред. А.Т. Морозова; Яично-масляный отдел Центросоюза. - М.: ИЗДАНИЕ ЦЕНТРОСОЮЗА, 1925. - 36 с.: рис., табл.. - Библиогр.: с. 5

 Задача настоящей книги - дать разнообразному кругу читателей как общее представление о предмете, так и описание  простейших способов изготовления молочно-кислых напитков, их лечебных свойств и диетического значения.

Іванечко, П.М.

                Управлінський облік та аналіз затрат підприємств харчової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09/ П.М. Іванечко; Держ. вищ. навч. заклад "Київський нац. економічний ун-т імені Вадима Гетьмана". - К., 2011. - 20 с.: табл. - Бібліогр.: с.16-17

Міскун, О.В.

            Україна на розрив. Видобування нетрадиційного газу: [огляд]/ О.В. Міскун, В.М. Марцинкевич, А. Сімон; Нац. екол. центр України. - Дніпропетровськ: Середняк Т.К., 2014. - 48 с.: іл.