«Самое счасливое место на земле» скоро станет еще лучше: пивоварня Ballast Point в 2018 году откроет свое представительство прямо в Диснейленде – парке развлечений, расположенном в Анахайме на юге Калифорнии....
Вчені з канадського Університету Макмастера представили пластир Sentinel Wrap з прикріпленими біосенсорами, які можуть за специфічними ділянками ДНК сальмонели і кишкової палички визначити, чи заражене м'ясо. Вчені опублікували свою роботу в журналі ACS Nano.
Відомий французький винороб Жан-Шарль Буссе (Jean-Charles Boisset) анонсував вихід на ринок своєї нової колекції спиртних напоїв JCB Spirits collection. Відтепер під ім'ям Жана-Шарля будуть випускатися не тільки вина, а й горілка. Про це повідомляє галузеве видання The Drink Business.
Популярний соус відтепер можна буде придбати не лише у рідкому вигляді, але й у вигляді тонких нарізаних шматочків.
Завдяки розведенню цукрової тростини на Сурінамі Нью-Йорк перейшов у володіння Британії в 1674 році. Близько 1 мільйона рабів з африканського континенту привезені європейцями на плантації Ямайки і Барбадосу з 1701 року по 1810 рік для збору врожаю тростини....
Креативний ресторан "Геларто" у Нью-Йорку виготовив незвичний продукт - морозиво-суші.
У працівників ресторану виникла ідея по-новому показати усю неповторність японської кухні. З цією метою вони і створили новий тип морозива. "Геларто" викладає світлини нових страв у Інстаграм. Таке морозив можна їсти паличками, бо виглядає воно справді, як суші....
Группа вчених з Університету штату Іллінойс уже в цьому році представить на технологічній виставці Energy Innovation Summit робота, якого можна навчити виконувати безліч задач.
Половина території Ізраїлю є пустелею. Вважається, що в таких умовах неможливо вести сільське господарство, але в Ізраїлю не було ніякого іншого виходу, тому в країні стали впроваджувати нові технології сільського господарства....
Вчені з Фінляндії розробили пристрій, здатний за допомогою електрики перетворювати воду і вуглекислоту в білкову їжу. Пристрій змішує воду, вуглекислий газ і білкові гранули в біореакторі, після чого на отриману субстанцію подається електричний струм. В результаті виходить порошок, який містить близько 50% білка і 25% вуглеводів, решта – це жири і нуклеїнова кислота.
...
Британські вчені виростили перший в світі урожай ячменю, використавши при цьому дрони і трактори на віддаленому управлінні. Метою проекту «Гектар без участі людини» було вирощування врожаю без використання людської праці....