У Великобританії найбільший ринок фруктів і овочів Ковент-Гарден, який забезпечує продуктами 20 кращих ресторанів Лондона, розповів, що чорні овочі стануть головним трендом 2018 року....
Диво-винахід працює значно швидше за традиційний лабораторний аналіз.
Італійські науковці винайшли лазер, що аналізує склад харчів. Розумна технологія перевіряє продукт, готовий результат – за лічені години....
AgroNews.ua. -21.12.2017
У світі набирають популярність продукти, вироблені на рослинній основі. Тепер можна спробувати стейк або сир з сої. На прилавках магазинів можна знайти замінники молока з сої, мигдалю, кокосових горіхів, рису, кешью або вівса. А недавно дослідники розробили альтернативу молоку з ... картоплі....
Вживання сала принесе не тільки задоволення, але і користь, якщо дотримуватися таких правил:
Не перевищуйте рекомендовану добову норму....
Калифорнийская исследовательница Джоан Чори работает над созданием растения, которое накормит мир и спасет его от изменений климата....
Хоча багато хто переконаний, що українці та сало – нероздільні, історія його споживання починається в Китаї та Італії. Саме там три тисячоліття тому використовували свинячий жир як дешеву і калорійну їжу для рабів, що працювали на мармурових каменоломнях.
Італійці не їли сало просто так, а приправляли його спеціями – розмарином, перцем, часником. Ця традиція збереглася донині....
Свинячі вуха залюбки споживають у Білорусі, Китаї, Кореї, Чехії, Україні, Німеччині. Як закуска до пива це продукт популярний навіть у Татарстані та Ізраїлі. ...
Дослідники з університету (HKU), у співпраці з Інститутом молекулярної біології рослин в Страсбурзі (CNRS, Франція), змогли одночасно збільшити в помідорах вміст вітаміну Е, подвоїти кількість змісту провітаміну А і лікопену...
Транспортне управління Лондона (TfL) починаючи з понеділка переведе частину міських автобусів на біодизельне паливо, виготовлене зі спитої кави, повідомляє BBC.
Китайські вчені вивели декілька сортів рису, який може рости у морській воді. Таким чином зможуть нагодувати 200 мільйонів людей. Виявилося, що урожайність «морського» рису майже втричі більша, аніж звичайного....