Лондонская компания IntelligentX начала использовать алгоритм искусственного интеллекта при варке пива. Более того, принять участие в создании идеального вкуса может любой желающий, ...
Учені з Швеції рекомендують перетворювати пташине пір'я в харчовий продукт і харчуватися їм, як домашнім тваринам, так і людям....
Компанія «МР Гарлік» (Дніпро) вперше в Україні почала випускати чорний ферментований часник....
Американская компания Apollo Peak выпустила два сорта вина для собак...
Ученые из Федеральной политехнической школы Лозанны выяснили, что соединение уролитин А замедляет старение. Это вещество вырабатывается в нашем организме, когда мы пьем гранатовый сок, едим клубнику или грецкие орехи...
AgroNews.ua. -10.10.2017
Асортимент морозива у всьому світі вже давно вийшов за рамки «пломбір-полуниця-шоколад», хоча досі ласощі з нестандартними смаками сприймаються як щось екзотичне, не буденне. Але тільки не в Німеччині.
Швейцарський виробник шоколаду Barry Callebaut розробив рожевий шоколад, який став четвертим відомим типом шоколаду поряд з гірким, молочним і білим...
Новий сорт «Коломбо» чудово адаптувався на Херсонській землі...
Радикально экологичный автомобиль, двигатель которого работает на шоколаде, собран в Международном исследовательском центре в британском городе Уорвик....
Італійці виводять на ринок новий сорт баклажанів. Так, фірма Frigenti Group представила крихітні червоні плоди, до того ж - зібрані в китицю, ніби томати. А ще міні-баклажани володіють яскравим, особливим смаком.