(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Лондонская компания IntelligentX начала использовать алгоритм искусственного интеллекта при варке пива. Более того, принять участие в создании идеального вкуса может любой желающий, ...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 20.11.2017

Учені з Швеції рекомендують перетворювати пташине пір'я в харчовий продукт і харчуватися їм, як домашнім тваринам, так і людям....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 06.11.2017

Компанія «МР Гарлік» (Дніпро) вперше в Україні почала випускати чорний ферментований часник....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 06.11.2017

Американская компания Apollo Peak выпустила два сорта вина для собак...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 06.11.2017

Ученые из Федеральной политехнической школы Лозанны выяснили, что соединение уролитин А замедляет старение. Это вещество вырабатывается в нашем организме, когда мы пьем гранатовый сок, едим клубнику или грецкие орехи...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 23.10.2017

AgroNews.ua. -10.10.2017

Асортимент морозива у всьому світі вже давно вийшов за рамки «пломбір-полуниця-шоколад», хоча досі ласощі з нестандартними смаками сприймаються як щось екзотичне, не буденне. Але тільки не в Німеччині.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 23.10.2017

Швейцарський виробник шоколаду Barry Callebaut розробив рожевий шоколад, який став четвертим відомим типом шоколаду поряд з гірким, молочним і білим...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 17.10.2017

Новий сорт «Коломбо» чудово адаптувався на Херсонській землі...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 17.10.2017

Радикально экологичный автомобиль, двигатель которого работает на шоколаде, собран в Международном исследовательском центре в британском городе Уорвик....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 09.10.2017

Італійці виводять на ринок новий сорт баклажанів. Так, фірма Frigenti Group представила крихітні червоні плоди, до того ж - зібрані в китицю, ніби томати. А ще міні-баклажани володіють яскравим, особливим смаком.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 02.10.2017