Лабораторія професора університету Нагоя (Японія), нобелівського лауреата з фізики 2014 року Хіросі Амано розробила технологію очищення води ультрафіолетом з використанням світлодіодів.
Цукор можна отримувати за допомогою бактерій і енергії Сонця
Вчені вивели генетично модифіковані бактерії, здатні виробляти цукор за допомогою сонячного світла і атмосферного СО 2, що дозволить знизити екологічну шкоду від виробництва цих продуктів, повідомляється в статті дослідників, ...
Вживання десяти порцій овочів і фруктів на добу може продовжити життя людини, вважають науковці.
Переваги органічних продуктів харчування вчені поставили під сумнів....
Над створенням «пивного морозива» працювали фахівці з пивоварної компанії у співпраці з популярним виробником морозива.
Дерево Морінга, яке поширене в Індії може замінити молоко. Про це заявили вчені, які проводили дослідження. Вони виявили, що листя, кора і насіння рослини мають подібні молоку властивості.
Залишкам алкоголю близько 9 тисяч років
Каліфорнійська компанія Tamarack Biotics створила безпечне сире молоко, яке утримує корисні мікроелементи і бактерії, що руйнуються пастеризацією.
Перша в світі промислова лінія з виробництва етилового спирту з кам’яного вугілля, побудована 2 місяці тому в Китаї, показала свою високу стабільність і ефективність.
Українські вчені розробили унікальну технологію, яка дозволяє не лише спостерігати за роботою бджіл, а й управляти процесом збирання меду.