(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

З хліба зрізують скоринки, розрізують на смужки завширшки 5-6 см і завтовшки 1-1,5 см, підсмажують на вершковому маслі, смащують маслом, укладають рибні, м’ясні або інші продукти. Смужки продуктів можна чергувати з посіченою зеленою цибулею, яйцями, звареними круто. Між продуктами або зверху тоненькою смужкою або сіткою випускають з кондитерського шприца збите вершкове масло або масляні суміші.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 19.03.2018

Імбир став популярний у нас зовсім недавно, а між тим це дуже давня пряність. Родом імбир з країн Південної Азії. Культивується сьогодні імбир в основному в   Індії, Китаї, на Цейлоні, в Індонезії, в Австралії, на Ямайці, у Нігерії. При виборі слід віддавати перевагу світлому і блискучому корені, при обламуванні він повинен хрустіти. Імбир насичений природними цукрами, вуглеводами, жирами, смолами, вітамінами, клітковиною, мінеральними речовинами. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 12.03.2018

 Імбирний чай сьогодні  дуже популярний. Щоб зробити смак напою більш насиченим та смачним в нього найчастіше додають лимон, лайм, мед. Відчуття тепла у холодну пору року дарує імбирний напій з яблуком та лимоном. У каструлі нагрій 500 мл  води , поклади цукор за смаком, доведи до кипіння.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 12.03.2018

На правах винуватиць торжества 8 березня жінкам належить насолоджуватися компліментами, весняним перетворенням, турботою близьких. Якщо святкову вечерю приготують чоловіки – вони запросто підкорять даму серця. З радістю підкажемо їм, що можна приготувати. Розохотять  дамський апетит вишукані та ніжні тарталетки з морепродуктами. Готові основи для них є в будь-якому супермаркеті. Потрібно відварити в підсоленій воді 600-700 г креветок і очистити від панцирів. Збризнути лимоном, додати 2 ст. л. сметани і свіжого огірка. Викласти салат і креветки в тарталетки, прикрасити гілочкою зелені.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 05.03.2018

Ретельно збити блендером 300 г сиру. Додати 500 мл вершків, 60 г цукру і знову збити. Бажано додавати вершки поступово до того моменту, поки крем не придбає консистенцію густої сметани. 500 г малини протерти через сито, додати 50 мл білого вина і перемішати.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 05.03.2018

Відчуття тепла в холодну пору року дарують різноманітні запіканки. Фантазуйте, змішуйте, заливайте збитими яйцями, приправляйте і запiкайте.  Рецептів безліч. Це може бути сирно-гарбузова запіканка з манкою та родзинками, картопляна з м’ясом або курячою грудкою. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 26.02.2018

​​​​​​Чотири курячих філе натри сіллю, перцем.  Обсмаж з усіх боків. Переклади у форму для запікання. Чотири помідори , нарізані кружальцами, виклади на курку. Наріж три цибулини і два зубки часнику. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 26.02.2018

Українці готують куліш  переважно з пшоняних круп. Інколи варять  гречаний, кукурудзяний. Готовим  куліш вважається тоді, коли пшоно розварюється повністю й утворюється кашоподібна маса....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 19.02.2018

Тушку птиці разом з цибулею, морквою, петрушкою варять до готовності. Готову птицю виймають і відокремлюють м’ясо від кісток. Для гарніру філе птиці нарізують соломкою, заливають бульйоном, кип’ятять....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 19.02.2018

В Україні готують надзвичайно широкий асортимент гарячих м’ясних страв. Для приготування використовують свинину, телятину, яловичину, баранину, субпродукти. Перевагу віддають свинині. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 12.02.2018