З хліба зрізують скоринки, розрізують на смужки завширшки 5-
Імбир став популярний у нас зовсім недавно, а між тим це дуже давня пряність. Родом імбир з країн Південної Азії. Культивується сьогодні імбир в основному в Індії, Китаї, на Цейлоні, в Індонезії, в Австралії, на Ямайці, у Нігерії. При виборі слід віддавати перевагу світлому і блискучому корені, при обламуванні він повинен хрустіти. Імбир насичений природними цукрами, вуглеводами, жирами, смолами, вітамінами, клітковиною, мінеральними речовинами. ...
Імбирний чай сьогодні дуже популярний. Щоб зробити смак напою більш насиченим та смачним в нього найчастіше додають лимон, лайм, мед. Відчуття тепла у холодну пору року дарує імбирний напій з яблуком та лимоном. У каструлі нагрій 500 мл води , поклади цукор за смаком, доведи до кипіння.
На правах винуватиць торжества 8 березня жінкам належить насолоджуватися компліментами, весняним перетворенням, турботою близьких. Якщо святкову вечерю приготують чоловіки – вони запросто підкорять даму серця. З радістю підкажемо їм, що можна приготувати. Розохотять дамський апетит вишукані та ніжні тарталетки з морепродуктами. Готові основи для них є в будь-якому супермаркеті. Потрібно відварити в підсоленій воді 600-
Ретельно збити блендером
Відчуття тепла в холодну пору року дарують різноманітні запіканки. Фантазуйте, змішуйте, заливайте збитими яйцями, приправляйте і запiкайте. Рецептів безліч. Це може бути сирно-гарбузова запіканка з манкою та родзинками, картопляна з м’ясом або курячою грудкою. ...
Чотири курячих філе натри сіллю, перцем. Обсмаж з усіх боків. Переклади у форму для запікання. Чотири помідори , нарізані кружальцами, виклади на курку. Наріж три цибулини і два зубки часнику. ...
Українці готують куліш переважно з пшоняних круп. Інколи варять гречаний, кукурудзяний. Готовим куліш вважається тоді, коли пшоно розварюється повністю й утворюється кашоподібна маса....
Тушку птиці разом з цибулею, морквою, петрушкою варять до готовності. Готову птицю виймають і відокремлюють м’ясо від кісток. Для гарніру філе птиці нарізують соломкою, заливають бульйоном, кип’ятять....
В Україні готують надзвичайно широкий асортимент гарячих м’ясних страв. Для приготування використовують свинину, телятину, яловичину, баранину, субпродукти. Перевагу віддають свинині. ...