Вода є джерелом життя та основним елементом усього живого на Землі. Проблема води на планеті настільки актуальна, що ООН проголосила 2005-2014 роки - десятиліттям води. У переддень Всесвітнього Дня води фахівці наголошують на постійному погіршенні якісті питної води...
Те, що вода корисна для здоров'я і її потрібно вживати щоденно – загальновідомий факт. Вода здатна пришвидшити обмін речовин, зменшити ризик серцево-судинних захворювань та утворення каменів у нирках....
Це був трепетний момент мого дитинства. Дідусь приносив смугастого красеня, мив його, діставав великий ніж, заточував і безжально занурював у кавун. ...
Знаний у Вінниці винороб-експериментатор, організатор місцевого фестивалю вина “Боже ллє” Олександр Шемет вже не вперше дивує спільноту своїми унікальними рецептами. Нещодавно маестро взявся за створення вина з кульбаби, повідомляє “Seeds”.
Данина безсмертним творам Бредбері?...
Якщо з вибором кавуна нам все зрозуміло, то чомусь з динями таке питання виникає не завжди. А дарма. Ми зібрали кілька дієвих порад, як вибрати смачну диню, а також добірку несподіваних рецептів страв із дині.
Ми вибираємо диню по її зовнішньому вигляду, особливо не придивляючись і не обмацуючи. А варто було б. Якщо вибравши не дуже правильні кавун, ви ризикуєте отримати його або в зеленому (і несолодкому) вигляді, або з вже перезрілим з ватною м'якоттю, то з динею все трохи складніше....
На березі річки Чорна Тиса у селі Кваси любо запрошує гостей ресторан "Гагарін та Бокораш". Даний "космічний" заклад відомий своєю оригінальністю на всю Україну.
Чому ж така назва ресторану – "Гагарін та Бокораш", – запитаєте ви?...
3 серпня у світі відзначають день кавуна. Свято започаткували американці. На сьогодні існує понад 1,2 тис. сортів червоної ягоди, яку вирощують в 96 країнах світу. В основному це країни з теплим кліматом. Батьківщиною кавуна вважається Південна Африка....
Стартапи по розробці штучного м'яса вже щосили функціонують і розвиваються, правда, штучні біфштекси поки не особливо радують смаками. А ось з менш популярною рибою все, виявляється, куди цікавіше. Штучна риба практично не існувала на ринку - принаймні, до сих пір. ...
Ічнянський завод сухого молока і масла (Чернігівська область) запустив першу в Україні промислову лінію з розливу та фасування низькоалергенного молока А2. Про це повідомила пресслужба Сумського національного аграрного університету (СНАУ).
«На Ічнянському заводі сухого молока і масла запустили першу в Україні лінію з виготовлення молока А2. Для людей, які чутливі до молочного білка казеїну, це не просто подія. Це – шанс на збалансований раціон, а отже, і на збереження здоров’я. ...
В НАН Білорусі запевняють, що Ice meat створений із відбірної сировини і є ідеальним для легкого перекусу...