Бєлов, Я.В. Удосконалення технології вирощування гібридів кукурудзи в умовах Південного Степу України: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук:06.01.09/ Я.В. Бєлов; Миколаївський нац. аграр. ун-т. - Миколаїв, 2020. - 20 с.: іл. - Бібліогр.: с.15-17
В роботі визначено, що для отримання врожайності високоякісного зерна кукурудзи понад 17 т/га за вирощування її на зрошенні елементи агротехніки необхідно коригувати для кожного гібриду з урахуванням їх реакції на штучне зволоження., густоту стояння рослин та фон мінерального живлення.
Біорізноманіття та біоресурсний потенціал екосистем Дніпровських водосховищ в умовах кліматичних змін і розвитку біологічної інвазії: моногр./ В.Д. Романенко, В.М. Якушин, В.І. Щербак и др. - К.: Наукова думка, 2019. - 256 с.: рис., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Бібліогр.: с.239-251 . - ISBN 978-966-00-1715-3
Сборник норм расхода сырья и материалов по производству детских, диетических консервов, сушеных фруктов и овощей, быстрозамороженных продуктов, Ч.III/ Госагропром, Укрплодоовощпром, Киев. фил. проектно-конструкторского технологического института Крымского НПО "Плодмашпроект". - Киев, 1991. - 241 с...
Лисянский, Г. (дьякон). Беседы по пчеловодству/ Г. Лисянский. - Репринт. изд. - Киев: Сабат, 1913. - 580 с.: ил.
Книга, изданная еще в 1913 году - это практическое доступное настольное пособие многих поколений пчеловодов. Доходчиво и увлекательно написанная, построенная в виде бесед, как с начинающими так и с опытными пчеловодами. "Беседы..." - это репринтное издание, в котором сохранены текст, иллюстрации, оформление.
...
Збірник рецептур борошняних кондитерських і здобних булочних виробів: навч.-практ. вид. / уклад. О.В. Павлов. - 2-е вид., доп. - К.: ПрофКнига, 2019. - 342 с. - ISBN 978-617-7762-00-2..
Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях: монографія/ під. ред. д-ра техн. наук, проф. А.І. Соколенка; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - К.: Фенікс, 2011. - 536 с: рис. - Бібліогр.: с.526-529 ...
61
Б28
Батькам - про валеологію: посіб. для батьків старшокласників/ авт. кол.: Т. Бойченко, Н. Колотій, Ю. Жеребецький , ін. - [К.?]: Укр.- канад. проект, 2000. - 152 с.: іл. - Бібліогр.: с.151-152.
Основи фізіології та гігієни харчування : підруч. для вузів/ Н.В. Дуденко, Л.Ф. Павлоцька, В.С. Артеменко. - Суми: Університетська книга, 2020. - 558 с.: табл. - Бібліогр.: с.555-557 . - ISBN 978-966-680-427-6...
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини: моногр./ за заг.ред. О.І. Черевка, В.М. Михайлова; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ХДУХТ. - Харків: ХДУХТ
Ч. 3: Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням. - 2012. - 129 с.: іл. - Бібліогр.: с.127-129 ...
Омельченко, С.Б. Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16/ С.Б. Омельченко; М-во освіти і науки України , Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - К., 2016. - 21 с. - Бібліогр.: с. 15-18
У дисертації науково обгрунтовано та розроблено технологію напівфабрикату збивного з використанням какао-масла. Обгрунтовано використання сухого знежиреного молока, поверхнево-активних речовин, какао-масла та смакових компонентів в технології напівфабрикату збивного.