663
В 42
Визначення температурних та електричних характеристик зразків харчових барвників: метод. вказівки до контрольної роботи з дисципліни "Безпека харч. продуктів та продовольчої сировини"/ уклад.: В.В. Себко, Т.Б. Новожилова; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут". - Харків: НТУ "ХПІ", 2016. - 34 с. - Бібліогр.: с. 29-30...
664.6
С23
Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий/ сост. А.В. Павлов. - СПб.: "Профи-Информ, 2004. - 294 с.: табл.
Сборник содержит 477 рецептур на торты, полуфабрикаты, пирожные, кексы, рулеты, сдобы, печенье, пряники, диабетические изделия.....
Беляева, В.А. Пряновкусовые растения, их свойства и применение/ В.А. Беляева; под ред. Ф.В. Церевитинова; ИН-Т НАРОДНОГО ХОЗ-ВА ИМ. Г.В.ПЛЕХАНОВА. - М.: ГОСТОРГИЗДАТ, 1946. - 108 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 105-106.
В книге освещены способы выращивания, химический состав и пищевкусовые свойства пряновкусовых растений, широко культивируемых в США, Англии и в других европейских странах....
Удосконалення технології продуктів функціонального призначення
(тематичний список авторефератів та ДСТУ)
Абрамова, А.Г.Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління: автореф. дис. ... канд. техн. наук:05.18.01/ А.Г. Абрамова; НУХТ. - К., 2016. - 21 с.: іл. - Бібліогр.: с.17-19
631
А26
Агропромисловий комплекс України. Сьогодення та майбутнє. 2010. Вип. другий: інформ. - довід. вид./ авт.- упоряд. Н.Г. Гороховська. - Киiв: ТОВ "Видавництво "Престиж Медіа інформ"", 2010. - 304 с: іл
663.6
Б43
Беленький, С.М. Технология обработки и розлива минеральных вод/ С.М. Беленький, Г.П.Лаврешкина, Т.Н. Дульнева. - 2-е изд., перераб. и доп. - М.: Агропромиздат, 1990. - 151 с.: ил.- Библиогр.: с. 148-149.
Описаны способы обработки и розлива минеральных вод. Приводится методика определения расхода и потерь вспомогательных материалов, а также методы анализа качества продукции....
Тамим, А.Й. Йогурт и другие кисломолочные продукты: Пер. с англ. / А.Й. Тамим, Р.К. Робинсон ; Под науч. ред. Л.А.Забодаловой. - СПб: Профессия, 2003. - 661 с.. - (Сер. "Научные основы и технологии"). - Библиогр.: с. 640-649.
663
Ф50
Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування/ А.І. Соколенко, В.Б. Костін, К.В. Васильківський и др. - К.: АртЕк, 2000. - 303 с.. - Бібліогр.: с. 298-299.
664.7
Т38
Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв: навч. посіб./ О.В. Дацишин, А.І. Ткачук, О.В. Гвоздєв та ін.; за заг. ред. О.В. Дацишина. - Вінниця: Нова Книга, 2009. - 488 с.: рис. - Бібліогр.: с. 486. - Авт. зазначені на тит. арк....
Сарафанова, Л.А. Применение пищевых добавок: Технические рекомендации/ Л.А. Сарафанова. - 5-е изд. - СПб.: ГИОРД, 2003. - 155 с. - Библиогр.: с.148-149.
Представлены общие сведения и рекомендации по применению в пищевой промышленности красителей, консервантов, п