663
П78
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр., вип.1(11)/ М-во освіти і науки, Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - 503 с: іл., табл. - Бібліогр. в кінце ст....
663
О-75
Основи харчового законодавства України: довідник/ авт.-упоряд. В.С. Тимошенко, за заг. ред. В.Л. Іванова. - Львів: Леонорм-СТАНДАРТ, 2008. - 208 с.: табл. - (Серія "Нормативна база підприємства"). ...
Тематична виставка та список літератури "До Міжнародного дня захисту дітей"
Іванечко, П.М. Управлінський облік та аналіз затрат підприємств харчової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09/ П.М. Іванечко; Держ. вищ. навч. заклад "Київський нац. економічний ун-т імені Вадима Гетьмана". - К., 2011. - 20 с.: табл. - Бібліогр.: с.16-17
Міскун, О.В.
Україна на розрив. Видобування нетрадиційного газу: [огляд]/ О.В. Міскун, В.М. Марцинкевич, А. Сімон; Нац. екол. центр України. - Дніпропетровськ: Середняк Т.К., 2014. - 48 с.: іл.
Запрошуємо відвідати виставку авторефератів дисертацій "Удосконалення та розробка нових технологій вироблення продуктів харчування" і ознайомитись с цікавими дослідженнями і науковими обгрунтуваннями створення нових та покращання властивостей традиційних продуктів харчування
663
Д53
Дмитриченко, М.И. Экспертиза качества и обнаружение фальсификации продовольственных товаров: Учеб. пособие/ М.И. Дмитриченко. - М., СПб., Н. Новгород, Воронеж, Ростов н/Д, Екатеринбург, Самара, К., Харьков, Минск: Питер, 2003. - 16- с.: рис., табл. - (Учебные пособия). - Библиогр.: с. 150
Аннотация: Книга посвящена животрепещущей проблеме современности- фальсификации и способам распознавания подделок..
....