(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

349

Е45

Екологічне право України: Підруч. для студентів вузів/ А.П. Гетьман, М.В. Шульга, В.К. Попов и др.; ред. А.П. Гетьмана,  М.В. Шульги; Міносвіти України, Нац. юрид. акад. України ім. Ярослава Мудрого. - Харків: Право, 2005. - 382 с.

...

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 25.04.2019

664.3

В48

Вінницький олійножировий комбінат. 55 років/ упоряд.: Т.М. Прилипчук, ред. колегія: Я.П. Белінський,  Ю.В. Вербовець. - Вінниця: Книга-Вега, 2012. - 400 с.: іл.

....

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 13.04.2019

664.9

Т50

Товарознавство харчових продуктів. Розд. "Риба та рибні товари": індивід. навч.-дослід. завдання для студ. / Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Львів: Вид-во Львівської комерц. академії, 2015. - 60 с.: іл.....

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 15.03.2019

Грек, О.В. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки/ О.В. Грек, Г.Є. Поліщук, О.О. Онопрійчук; НУХТ. - К., 2011. - 211 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 205-208. - ISBN 996-612-106-9

В навчальному посібнику наведено склад і властивості знежиреного молока, сироватки і маслянки, доведено доцільність їх комплексного та раціонального перероблення, систематизовано сучасний асортиментний ряд продуктів із вторинних молочних ресурсів, розглянуто основні технології їх одержання....

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 22.02.2019

Барыга, Анджей Внедрение систем качества в пищевую промышленность/ Анджей Барыга; Ин-т сахарной пром-сти Польши. - Львов: Сполом, 2009. - 264 с.: ил. - Библиогр.: с.252-262. - ISBN 978-966-665-556-4...

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 25.01.2019

Яковлєва, І.Г. Нормування в енергетиці: навч. посіб. для студ. ВНЗ/ І.Г. Яковлєва, Р.Р. Матказіна; М-во освіти і науки України, Запорізька  держ. інж. академія. - Запоріжжя: ЗДІА, 2014. - 202 с.: табл....

..

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 23.11.2018

631.1

Б48

Березівський, П.С. Організація виробництва в аграрних формуваннях: навч. посіб./ П.С. Березівський, Н.І. Михалюк; М-во освіти і науки України, Львів. держ. аграр. ун-т. - К.: Центр навчальної літератури, 2005. - 560 с.: табл.. - Бібліогр.: с.555-559

...

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 16.11.2018

663.2

В15

Валуйко, Г.Г. Технологія вина: Підруч.  для студентів вузів/ Г.Г. Валуйко; Мін-во освіти і науки України; НУХТ. - К.: Центр навчальної літератури, 2003. - 588 с. - Бібліогр.: с. 581-582.

...

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 18.10.2018

663

К57

Кодекс Алиментариус. Гигиена пищевых продуктов: пер. с англ./ Всемир. орг. здравоохранения, Продовольств. и с.-х. орг. ООН. - М.: Весь Мир, 2007. - 122 с. - Библиогр.: с.93-94.

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 15.10.2018

ДСТУ 4591:2006

Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасування в Україні ГОСТ 16290-86; чинний від 2007-08-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 16 с. - (Національний стандарт України). - 25.00,  грн.

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 06.09.2018