(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Потрібно: яловичина або свинина 800 г, айва 3 шт., цибуля 1шт.,червоне вино 100 мл, курячий бульон 100 мл, лимонний сік 2 ст. л.,часник 3 зуб., лавровий лист 2 шт., перець духмяний 0,5 ч. л., кориця 0,25 ч. л, сіль за смаком, чорний перець мелений - за смаком, зелень за смаком, соняшникова олія за смаком. Потрібно айву очистити від шкірки. Наріжте її на шматочки, приберіть кісточки. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 04.09.2020

Літо - найкращий час для кулінарних експериментів. Сезон овочів у розпалі. З них можна приготувати все, що завгодно. Щоб овочі не набридли, вносьте до меню різноманітність, находьте нові рецепти. Страви з овочів – важливе джерело вуглеводів, мінеральних речовин, органічних кислот і вітамінів. 

...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 28.08.2020

Потрібно:  печериці - 0,5 кг, сметана – 400 г, велика цибуля – 1,  цукіні – 1, тертий сир -100 г, борошно – 2 ст. л., спеції, сіль. 

Обсмажити дрібно нарізаний цукіні. Додати туди нарізані тонкими скибочками цибулю і гриби.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 28.08.2020

Яйця є оптимальним продуктом для початку дня. Із них можна приготувати прості дієтичні страви. Пропонуємо рецепт  яєчних кексів. Для порції на 2-3 особи потрібно: 5 яєць, тертий сир, зелень, 200 г будь-яких овочів, можна заморожених , крім картоплі, відварене куряче філе, сіль і перець за смаком. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.08.2020

Потрібно: 50 г вівсянки, 170 мл молока або води, 130-140 г м’якого сиру, до смаку горіхи, ягоди,  фрукти, цукрозамінник.

Вівсянку залити сумішшю молока і води. Варити на вогні 3-5 хвилин. Далі кашу приправити сиром. На свій смак кладемо ягоди, горіхи. Можна полити сиропом на стевії або додати цукрозамінник. За рахунок сиру каша набуває оригінальний смак і стає більш ситною.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.08.2020

 Мед містить близько трьохсот різних речовин, основа ж його складається з простих цукрів – фруктози і глюкози. У складі меду практично тільки нектар рослин. Назву меду визначають види рослин, з яких збирається нектар. Наприклад: гречаний, коріандровий, соняшниковий, липовий, мед з білої акації та ін. На його назву може вплинути місцевість або угіддя, де бджоли займаються збором нектару: карпатський, башкирський, лісовий, луговий і ін. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 11.08.2020

14 серпня православне свято - Перший Спас, званий в народі Медовим Спасом або Маковеїм. У цей день сім'ї обов'язково ходили на службу до церкви, святили літні дари, в тому числі мак і мед. Господині готували традиційні святкові страви, в які обов'язково додавали мак і мед. Пропонуємо  вам  порадувати сімейство смачними солодощами.

 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 11.08.2020

Напевно, немає нічого кращого, ніж плитка шоколаду! Унікальний смак, незабутній аромат та незрівнянне відчуття насолоди. Шоколад має делікатний та спокусливий характер.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 03.07.2020

Потрібно: борошно пшеничне – 2 склянки; цукор – 1 склянка; масло вершкове – 150 г; молоко – 0,5 склянки; яйця – 2 шт.; какао – 3 ст. л.; розпушувач – 1,5 ч.  л.; сіль на кінчику ножа.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 03.07.2020

Історія появи картоплі у Європі починається з того дня, коли португальський фрегат причалив до пірсу після повернення з Південної Америки. Моряки розповідали, що росте вона у землі, майже не потребуючи догляду. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 26.06.2020