Чи знаєте ви, що баклажан – це ягода! Його ще називають "гірким помідором". Цей продукт містить нікотин. Він має гіркий присмак через насіння, яке містить нікотинові алкалоїди. ...
Потрібно: 4 баклажани, 2 болгарські перці, 2 цибулини, 1 помідор,
Кухня Узбекистану увібрала кулінарні традиції різних народів. Смаком таких апетитних страв ....
Тісто: покладіть в ємкість 1 яйце, 1 ч. л. солі, 1 склянку холодної води. Збийте вінчиком. Додайте 0,5 борошна. Замісить тісто, накрийте рушником. Залиште на 20 хвилин. Потім розділіть на 4 частини, розкачайте пластами. Змастіть вершковим маслом, згорніть рулетиком. Поставте на 3 години в холодне місце...
Страви приготовані в горщиках в духовці, набувають неймовірно пікантний і насичений смак. Під час тушкування всі інгредієнти, які входять до складу, зберігають свої цінні поживні речовини. Апетитні і ситні страви підкорять серця ваших домочадців! Горщики можуть бути керамічними, емальованими, глиняними, з вогнетривким покриттям. Якщо ваші горщики не покриті глазур’ю, вони будуть вбирати всі запахи. Не варто витримувати блюдо в духовій шафі «до кінця». ..
Нарізати кубиками 8 картоплин. Обсмажити до напівготовності. Обсмажити в олії
Омлет-ролл, сирники-капкейки, оладки рисові - з таким сніданком ваш ранок буде приємним і теплим. Що ще смачного можна з'їсти зранку? На скору руку зроблену яєшню, каву с канапками, вівсяну кашу з родзинками. Вся ця їжа дарує енергію на цілий день. Пропонуємо . ...
Потрібно: 5 яєць, 2 ст.л. борошна, 100 мл молока,
Квітень радісний місяць. Наступає Світле Воскресіння або Великдень - найдавніше і найважливіше свято для всіх християн. Він об'єднує багатьох людей в бажанні вітати, любити, бути вдома поруч зі своїми найріднішими людьми за рясно накритим столом. У ці святкові дні їдять зазвичай вдома..
Потрібно: півкілограма жирного домашнього сиру, чотири яєчних жовтки, двісті г сметани, сто г вершкового масла, сто г цукру, одна чайна ложка ванільного цукру, родзинки, мигдаль, фундук або кеш’ю до смаку. Родзинки помити, залити гарячою водою на півгодини. ...