(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Чи знаєте ви, що баклажан – це ягода! Його ще називають "гірким помідором". Цей продукт містить нікотин.  Він має гіркий присмак через насіння, яке містить нікотинові алкалоїди.  ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 14.05.2020

Потрібно: 4 баклажани, 2 болгарські перці, 2 цибулини, 1 помідор, 200 г твердого сиру, олія, сіль, зелень, перець за смаком. На очищених від шкірки баклажанах зробити вздовж надріз завглибшки близько 3 см. Посолити, залити водою, залишити на 30 хвилин, щоб вийшла гіркота. Для начинки: перці та цибулю нарізати, обсмажити, додати спеції та зелень. Злити воду з баклажанів. Обсушити. ....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 14.05.2020

Кухня Узбекистану увібрала кулінарні традиції різних народів. Смаком таких апетитних страв  ....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 07.05.2020

Тісто: покладіть в ємкість 1 яйце, 1 ч. л. солі, 1 склянку холодної води. Збийте вінчиком. Додайте 0,5 борошна. Замісить тісто, накрийте рушником. Залиште на 20 хвилин. Потім розділіть на 4 частини, розкачайте пластами. Змастіть вершковим маслом, згорніть рулетиком. Поставте на 3 години в холодне місце...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 07.05.2020

Страви приготовані в горщиках в духовці, набувають неймовірно пікантний і насичений смак. Під час тушкування всі інгредієнти, які входять до складу, зберігають свої цінні поживні речовини. Апетитні і ситні страви підкорять серця ваших домочадців! Горщики можуть бути керамічними, емальованими, глиняними, з вогнетривким покриттям. Якщо ваші горщики не покриті глазур’ю, вони будуть вбирати всі запахи. Не варто витримувати блюдо в духовій шафі «до кінця». ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 30.04.2020

Нарізати кубиками 8 картоплин. Обсмажити до напівготовності.  Обсмажити в олії 300 г печериць. 400 г курячої печінки обсушити, нарізати. Обсмажити до прозорості 1 цибулину. Додати печінку. Смажити доки печінка не дасть червоний сік. Всипати 1 ст. л. борошна, перемішати. Влити 1 склянку молока, посолити, поперчити, додати спеції до смаку. Тушкувати 10 хвилин. ....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 30.04.2020

Омлет-ролл, сирники-капкейки, оладки рисові - з таким сніданком ваш ранок буде приємним і теплим. Що ще смачного можна з'їсти зранку? На скору руку зроблену яєшню, каву с канапками, вівсяну кашу з родзинками. Вся ця їжа дарує енергію на цілий день. Пропонуємо . ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 23.04.2020

Потрібно: 5 яєць, 2 ст.л. борошна, 100 мл молока, 300 г домашнього сиру, 70 г твердого сиру, зелень за смаком, сіль, рослинна олія. Змішати яйця, молоко. Все розбовтати . ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 23.04.2020

Квітень радісний місяць. Наступає  Світле Воскресіння або Великдень - найдавніше і найважливіше свято для всіх християн. Він об'єднує багатьох людей в бажанні вітати, любити, бути вдома поруч зі своїми найріднішими  людьми за рясно накритим столом. У ці святкові дні їдять зазвичай вдома..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 16.04.2020

Потрібно: півкілограма жирного домашнього сиру, чотири яєчних жовтки, двісті г сметани, сто г вершкового масла, сто г цукру, одна чайна ложка ванільного цукру, родзинки, мигдаль, фундук або кеш’ю до смаку. Родзинки помити, залити гарячою водою на півгодини. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 16.04.2020