(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Потрібно: 1,5 – 2 кг підсоленого картопляного пюре, 3-4 яйця, 4 ст. ложки борошна, соняшникова олія.

Для начинки: 250 г курячої печінки або відвареного м’яса за смаком, 1 велика цибулина, сіль, перець....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 26.06.2020

Батьківщиною цикорію вважають Середземномор'я. Зустрічається рослина в Північній Африці, Південній і Північній Америці, Євразії, Австралії та Новій Зеландії.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 20.06.2020

Потрібно: цикорій — 150 г., фенхель — 150 г., груша — 1 шт., грецькі горіхи — 20-30 г., діжонська гірчиця — 0,5 ст.л., естрагоновий оцет — 1-1,5 ст.л., оливкова олія — 1-2 ст.л., сіль, перець за смаком...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 20.06.2020

На думку дієтологів, журавлина є найкориснішою зимовою ягодою. Вона низькоалергенна, здатна понизити рівень «поганого» холестерину та уберегти від циститу. Морс із журавлини знімає втому, підвищує активність мозку і збільшує працездатність. Ягоди журавлини мають жарознижуючий ефект, чудово втамовують спрагу, виводять із організму токсини, які накопичуються під час застуди. Журавлинний сік, змішаний з медом, допомагає при кашлі та ангіні. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 15.06.2020

Потрібно: 2 апельсини, 100 мл кленового сиропу, 250 г свіжої журавлини.

За допомогою дрібної тертки зніміть з апельсинів цедру. Вичавіть сік. Журавлину залийте соком апельсинів, кленовим сиропом, додайте цедру. Доведіть до кипіння. Постійно помішуйте. Готуйте 5-7 хвилин. Зніміть з вогню. Подавайте холодним до запеченої птиці або свинини.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 15.06.2020

Інколи тарілка супу, який ви приготуєте на обід, може підняти настрій. Додайте у своє життя більше смаку. Готуйте з різних продуктів та із задоволенням. Яскравий морквяний суп,  зварений на курячому бульоні з додаванням цибулі, часнику, вершків, кінзи, прикрашений насінням соняшника, допоможе вам стабілізувати настрій та подолати депресію. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 04.06.2020

Потрібно: 70 мл оливкової олії, 2 порізані цибулини, 2 зубці часнику, 1 ч.л. цукру, 150 мл білого сухого вина, 0,8 л курячого бульйону, 600 г білої вареної квасолі, 200 мл вершків 30%, цедра 1-го лимона...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 04.06.2020

У кожного міста в світі є своя кулінарна візитівка. У Києві – це, без сумніву, котлета по-київськи. Кулінарний шедевр, який подають у столиці, користується популярністю і його завжди можна замовити в ресторанах або самому приготувати. Приготування котлети по-київськи вдома — це чудовий досвід....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 28.05.2020

Більшість людей люблять солоденьке. Особливо кремові, бісквітні, багатоярусні, желейні, фруктові, нарядні та святкові торти. 20 липня ласуни з різних куточків світу відзначають Міжнародний день торта. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 20.05.2020

Для коржів: 4 склянки борошна, 400 г маргарину, 1 яйцо, 3/4 склянки холодної води ( 150 г), 1 ст. л. 9% оцту, сіль   ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 20.05.2020