(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Селера покращує та зміцнює імунну систему. Вона містить унікальний набір вітамінів, кислот, мінералів. Натуральний афродизіак - топ-продукт для здорового харчування. В їжу використовують корінці та зелень.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 10.04.2020

Готувати селеру можна по-різному. Обсмажену селеру добре подавати з шинкою, омлетом, грибами, хроном.

1. Шматочки обваляти у борошні, перемішаному з сіллю, перцем і у збитому яйці та сухарях. Обсмажити в олії.

...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 10.04.2020

Історія походження цього овочу бере початок з Стародавньої Іспанії. Сезон використання триває цілий рік. Капуста унікальний продукт, завжди доступний, має приємний смак, здатний надати людині бадьорість і силу. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 03.04.2020

Потрібно для тіста: борошно 200 г, яйця 2, вода за необхідністю, маргарина 10 г, сіль...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 03.04.2020

Більшість овочевих страв принадні тим, що в них поєднуються у певній кількості різні види овочів. Якщо для страви використовуються кілька видів овочів, то кожен з них слід варити один за одним в одній і тій же рідині. Якщо ж бажано підкреслити смак якогось певного сорту чи виду овочів, то рекомендується тушкувати їх окремо. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 20.03.2020

Потрібно: 0,5 кг картоплі, 1 склянка солоних грибів, 3-4 ст. ложки тертого сиру,...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 20.03.2020

Весна прибрала землю квітучим розмаєм. Тепло, блакитне небо ваблять на лоно природи. Домовтесь з друзями, хто що має взяти з собою, і з самого ранку – за місто! Смачний обід на свіжому повітрі залишить у вас найприємніші спогади. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.03.2020

Один кілограм  свіжих грибів потрібно почистити. Помийте, посічіть. Стушкуйте у маслі з 2 цибулинами.  Перед тим, як зняти з вогню, посипте 2 ложками борошна . Додайте 2 жовтки перемішані зі склянкою сметани. Посоліть, поперчіть на смак. Грибну масу наложить у готові кошички, посипте натертим твердим сиром. Поставте у духовку на 10 хвилин. Грибні кошики готові!

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.03.2020

Булгур – крупа з пшениці, яка має смак і аромат, що нагадує горіховий. У східних країнах  це один з поширених гарнірів до рибних, овочевих, м'ясних страв. Зерна практично не розварюються і зберігають свою структуру. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.02.2020

Потрібно:  булгур 250 г, помідор 2, перець болгарський 2, цибуля 2, томатна паста 2 ст. л., вершкове масло 50 г, приправи за смаком...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.02.2020