У столиці розпочали перенаправляти опале листя для переробки його в біогумус за допомогою спеціальних хробаків.т Про це повідомляє пресслужба міської ради, пише agronews.ua...
Чорний шоколад підходить найкраще, бо містить більше какао і менше цукру.
Їсти шоколад корисно для серця та судин. Дослідження показує, що у людей, які їдять шоколад хоча б один раз в тиждень, на 8% нижче ймовірність розвитку ішемічної хвороби серця...
У Міжнародному центрі картоплі Centro Internacional de la Papa (CIP), розташованому в Перу, створили стійкий до фітофторозу сорт картоплі завдяки схрещенню культурної картоплі з дикою. Про це повідомляє Centro Internacional de la Papa, пише agronews.ua...
На современном этапе развития сельскохозяйственная отрасль требует более быстрой окупаемости новых технологий, причем лучшим вариантом является срок в один сезон...
У сучасних умовах перед тваринництвом, зокрема свинарством, постає багато викликів: перебої у виробництві через поширення COVID-19 серед працівників, африканська чума свиней, подорожчання кормів та ін. Частину проблем галузі можна вирішити завдяки автоматизації. Деякі українські підприємства вже вдаються до інновацій. ..
Одним из приоритетов Украины является развитие системы эффективного сельского хозяйства и формирование глобального доверия к стандартам безопасности продовольственных продуктов...
Дослідники із Центру Джона Іннеса (Великобританія) ідентифікували ген, який впливає на урожайність пшениці. Це відкриття дає нові можливості для селекції високоврожайних елітних сортів пшениці, які матимуть такі важливі характеристики, як стійкість до посухи та хвороб...
У котячих кафе відвідувачі знімають стрес, святкують дні народження та освідчуються в коханні
Підкоривши Японію та інші країні Азії, котячі кафе дісталися і Європи, де користуються неабиякою популярністю. Не відстає від котоманії і Україна – цього року відбувся справжній бум на відкриття кото-кафе. Ми дізналися, які заклади працюють в українських містах, що вони пропонують своїм відвідувачам та яких пухнастих мешканців ви можете там зустріти....
Заклади громадського харчування по всьому світу намагаються придумати інноваційні способи адаптації до правил соціального дистанціювання, які, схоже, з нами надовго. Німецьке кафе скористалося незвичайними головними уборами, нідерландський ресторан пропонує своїм гостям розміститися в індвідуальних "теплицях". Найсвіжіша і креативна ідея прийшла з Парижа, де кафе використовує гігантських плюшевих ведмедів, щоб забезпечити належну відстань між відвідувачами....
Комусь хочеться посидіти за столиком Хемінгуея, комусь опинитися в найстарішій кав'ярні, а комусь приємніше просто випити найкращу каву. Тому ми не будемо робити чарт і привласнювати закладам місця, адже всі вони гарні по-своєму, а просто розповімо вам, що, де і як...