(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

"Итальянцы смололи для меня купаж: [об использовании закваски в техпроцессе выпечки рассказал шеф-повар Д.Комаренко] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. -  С. 41-46.

Мокряков, А. Обзор рынка "здоровых" хлебобулочных ихделий/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. -  С. 14-18....

Категорія: Хліборобна промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 11.02.2022

Дорохович, В.В. Перспективи розроблення органічних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення/ В.В. Дорохович //Хлібний та кондитерський бізнес.- 2021. - №2, березень. -  С. 24-26.

Свіжа випічка - немає нічого простійшого //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021.- №2, березень. -  С. 28-29....

"Ковидные" трансформации. Как изменилась в мире за год торговля замороженными полуфабрикатами хлебобулочных изделий //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 6-9.

Обзор рынка замороженных хлебобулочных кондитерских полуфабрикатов Украины //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 17-23....

Потенциал какао недоиспользован //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. -  С. 5.

Алергія або харчова реакція? //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. -  С. 20-21....

Коваленко, В.Ф. Биотестирование морской воды с помощью солоноводной коловратки Brachionus plicatilis Muller/ В.Ф. Коваленко, В.В. Гончарук, А.Н. Головков //Хімія і технологія води. - 2021. - N42, №4, липень-серпень. -  С. 395-400. - Библиогр. в конце ст....

Особенности применения алюможелезных композиционных коагулянтов в очистке воды с высоким содержанием природных органических веществ/ А.Е. Кулишенко, Н.А. Клименко, С.В. Гречаник, В.А. Костюк //Хімія і технологія води. - 2020. - Т.42, №1, січень-лютий. -  С. 83-100. - Библиогр. в конце ст....

Бут, О. Новейшее решение для процесса переработки. Автоматические самоочищающиеся фильтры расплава FIMIC/ О. Бут //Мир упаковки. - 2021. - №3, август. -  С. 36-37.

Коли точність приносить вигоду! Промислове обладнання від компанії TREIF //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. -  С. 28-30....

Якісна переробка обліпихи за допомогою обладнання польської компанії Mega //Ягідник. - 2021. - №3, липень-вересень. -  С. 100-101.

Калетнік, Г.М. Розвиток галузі біопалива як детерміната сталого розвитку України/ Г.М. Калетнік, Н.В. Пришляк //Економіка АПК. - 2021. - №2, лютий. -  С. 71-81. - Бібліогр. в кінці ст....

Хлібопечіння і лід: [холодильне обладнання] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 29.

Смак, народжений холодом//Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий.-   С. 30-31....

Скотаренко, О.О. Ринок клейових композицій для пакувальної продукції/ О.О. Скотаренко //Упаковка. - 2021. - №6. -  С. 11-13.

Маркетологи інформують...: [щодо екологічності упаковки] //Упаковка. - 2021. - №6.-  С. 14-18....