Низкокалорийные синбиотические замороженные десерты/ К.К. Полянский, Родионова Н.С., Т.А. Разинкова и др //Молочная промышленность. - 2020. - №2. - С. 58-60. - Библиогр. в конце ст.
Захарчук, М. Нові виклики ринку: переробка як спосіб їхнього вирішення/ М. Захарчук //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №4-5. - С. 6-64.
На Николаевщине открыли самую крупную ферму в Украине //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. - С. 2.
Пучка, О.В. Экономика качества/ О.В. Пучка //Молочная промышленность. - 2020. - №3. - С. 20-22.
Темненко, С.М. Поняття ринку в економічній теорії/ С.М. Темненко //Науково-технічний бюлетень ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок. - 2021. - Вип.21, №1. - С. 222-227. - Посилання: с.227
Орієнтація на ISО 9001:2015. Важливі аспекти підготовки підприємств ветмедицини до сертифікації/ В.О. Величко, А.В. Гримак, Л.В. Курилас, Т.Є. Сенишина //Науково-технічний бюлетень ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок. - 2021. - Вип.22, №2. - С. 97-102. - Посилання: с.102
Тисарівська, У.І. Переваги впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР/ У.І. Тисарівська, І.А. Голуб, Л.І. Фляк //Науково-технічний бюлетень ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок. - 2021. - Вип.22, №2. - С. 357-361. - Посилання: с.361
Білько, М. Дослідження появи та усунення "Pinking" у білих винах/ М. Білько, А. Олійник //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №4-5. - С. 84-88.
Використання PURE-LEEStm LONGEVITY. У запитаннях і відповідях: [активовані дріжджі для виноробства] //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №4-5. - С. 90-92.
Білько, М. Дослідження появи та усунення "Pinking" у білих винах/ М. Білько, А. Олійник //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №4-5. - С. 84-88.
Використання PURE-LEEStm LONGEVITY. У запитаннях і відповідях: [активовані дріжджі для виноробства] //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2021. - №4-5. - С. 90-92.
94(477) (03)
Е 64
Енциклопедія історії України/ Редкол. В.А. Смолій; НАНУ, Ін-т історії України. - К.: Наукова думка
Т.3: Е-Й. - 2005. - 672 с: іл. - Список скор.:с.659-664
Е64
Енциклопедія історії України/ Редкол. В.А. Смолій; НАНУ, Ін-т історії України. - К.: Наукова думка
Т.4: Ка-Ком. - 2007. - 528 с: іл. - Список основних скор.:с.519-523
ДСТУ ISO 16657:2009 Аналіз сенсорний. Прилади. Стакани для дегустування оливкової олії (ISO 16657:2006, IDT)/ УкрНДІ олії та жирів НААН України, Технічний комітет "Олії, жири та продукти їх переробки". - Вид. офіц. - Увед. Вперше; чинний від 2011-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 4 с.: іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.3
Мокряков, А. Обзор рынка бисквитных изделий Украины/ А. Мокряков //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. - С. 10-13.
Різдвяна випічка, що зігріває //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. - С. 14-15....
Виготовлення здобних хлібобулочних виробів //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. - С. 32-33. - ІПДОНУХТ
Альтернативне борошно і білок //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №7, вересень. - С. 16-19. - ІПДОНУХТ...
Кравченко, Л. "Потрібно пропагувати новий безпечний хліб". Реалії та перспективи хлібопекарської галузі/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. - С. 4-5.
Хлебопекарная отрасль: реалии перспективы. По итогам конференции: [конф. состоялась в Киеве 4.06.2021] //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. - С. 9.
Жигунов, Д. Особливості виробництва та оцінки якості борошна/ Д. Жигунов //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. - С. 10-11....
Тренды-2021 на рынке хлебобулочных и кондитерских изделий //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. - С. 22-26.
Якісна житня закваска - основа смачного та корисного хліба //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. - С. 28-29
Житнє диво у світі корисного харчування //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. - С. 30-31....