(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Інгредієнти

Полуниця - 700–800 г 

Лимон - 0,5 

Молоко згущене -  380 г

Вершки жирні  -  200 мл

Вершкове масло  -  20 г

Печиво шоколадне   -  100 г

 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 29.05.2017

Цими вихідними, 27-28 травня, мешканці столиці відзначатимуть День Києва. Місту каштанів виповниться 1535 років.

Багато кулінарних шедеврів пов'язано з нашим містом: знаменитий у всьому світі «Київський торт», цукерки «Вечірній Київ», морозиво «Каштан» і «Хрещатик» і звичайно ж котлета «по-київськи».

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 29.05.2017

Немає нічого краще простої води. Але пити її так нудно, хочеться чогось смачненького …  За допомогою фруктів можна зробити смачну і корисну воду. Фрукти повинні бути стиглими, щоб максимально розкрився їх смак і аромат. Добре класти в воду ягоди, цитрусові, ананас або кавун. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 25.04.2017

 1. Russo-Baltique. Ціна однієї пляшки - 1 млн 400 тисяч доларів. Творцями напою є автомобільна марка Russo-Baltique (Руссо-Балт) та Регіна Абдуразакова - дочка казахського нафтового магната. Горілка знаходиться в куленепробивній ємності з товщиною стінок 30 сантиметрів. Посудина закривається спеціальною пробкою, зробленою із жовтого та білого золота. Якщо надумаєте купити цю саму дорогу горілку в світі, то на додачу отримайте елітний позашляховик Dartz Prombron з золотими колесами.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 24.04.2017

 Святкування Великодня - найбільша і радісна подія для всіх людей, як католиків, так і православних. Вона знаменує собою любов до життя, перемогу над смертю і надію на вічне існування. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 12.04.2017

Сирна паска з цукатами...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 12.04.2017

Їжа в піст перед Великоднем

Перед кожною Пасхою відбувається піст. Він є невід'ємною частиною великого християнського свята...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 03.04.2017

Пісний овочевий суп з кмином

Інгредієнти: вода - 1 л, морква - 2 шт., буряк - 1 шт

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 03.04.2017

Пропонуємо урізноманітнити пісне меню стейком з цвітної капусти. Можна подавати його як гарнір до риби або курки або як самостійну страву.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 30.03.2017

Ми спробували, і ділимося з рецептом незвичайних, пряних овочевих котлет, які стануть прекрасною альтернативою м'ясних страв під час посту, або відмінним гарніром в звичайні дні

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 30.03.2017