Дніпропетровська компанія Cryovit розробила новий сублімований продукт — фруктово-йогуртовий дропс...
У господарстві з Красилівського району хочуть виростити перший урожай кольорових новинок уже наступного року. Мова йде про озиму пшеницю. Аграрії розповідають, що отримане зерно і борошно не тільки продаватимуть, а й використовуватимуть у власній пекарні для випічки особливих сортів хліба. Про це повідомляє greenpost, пише agronews.ua...
В університеті Клаксона винайшли спосіб збору вуглекислого газу з атмосфери. Потрібне тільки молоко, яке пройшло переробку, і викидається фермерами у величезних кількостях. Про це повідомляє UkrMedia, пише agronews.ua...
ТОВ «Топінамбур» на Івано-Франківщині вирощує топінамбур на 50 га, 10 із яких цього сезону спеціально висаджено для виробництва кави з органічного топінамбура.
Майже невідомий в Україні овоч – селера «Гігантська Прага» – був виведений приблизно в 1871 році в Німеччині, а згодом став популярним у Франції і США, хоча і до цього дня широкої городньої громадськості відомий менше звичайного селери. Про це повідомляє agroxxi, пише agronews.ua...
Дніпропетровська компанія Cryovit розробила новий сублімований продукт — фруктово-йогуртовий дропс.
Підготовка до зустрічі нового року в розпалі. На цей день важливо приготувати особливі страви, які порадують вас і припадуть до смаку символу прийдешнього свята. Підготуйте овочеву тарілку, розкладіть свіжі овочі – помідори, огірки, соковитий болгарський перець, листя салату, моркву.
Потрібно: 400 мл сметани; 1 склянка цукру; 100 мл молока; кілька упаковок желе різних кольорів; 1 пакетик желатину; фрукти або ягоди за смаком.
Викладаємо у велику миску скибочки фруктів.
«Чай, его типы, свойства, употребление». - М.: Пищевая промышленость, 1968. – 136 с.
Книга розповідає, як виникло це слово, про батьківщину чаю, історію розповсюдження чаю, його сорти та типи, секрети заварювання чаю. Знайомить з національними способами приготування чайного напою: китайський, тибетський, монгольський, узбецький, японський, англійський. Подаються поради, як потрібно пити чай, з якими продуктами. Цікавий факт щодо походження назви «чай». ...
Биохимия чайного производства/ Академия наук СССР, Ин-т биохимии АН и Всесоюз. ин-т чайн. хоз-ва. - М.,Л.: Изд-во Академии наук СССР
Сб.2. - 1936. - 99 с.: табл., граф. - Библиогр. в конце глав....