(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Крученики готують з нарізаних і відбитих шматочків м’яса, на які кладуть начинку, загортають трубочкою, обсмажують а потім тушкують.... 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 12.02.2018

Вареники – улюблена в Україні страва з вареного тіста з начинкою. Як начинку використовують сир, смажену капусту, варену товчену картоплю, калину, мак, варену квасолю, горохове пюре, варені і товчені сухофрукти, гречану або пшоняну кашу, вишні та інші ягоди. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 05.02.2018

Потрібно: борошно пшеничне – 700 г, яйця – 2 шт, вода – 300 г, сіль, цукор за смаком. Пшеничне борошно просіюють, насипають гіркою, роблять заглиблення, вливають теплу воду, додають сіль, цукор, сирі  збиті яйця й замішують круте тісто. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 05.02.2018

В Україні у холодну пору року, щоб зберегти гарний настрій і самопочуття, завжди готували гарячу їжу. Українська  кухня відрізняється широким вибором перших страв, які готують з різноманітних продуктів. Взимку господині додають до меню кулешики, борщі, капусняки, юшки з крупами та грибами, бобовими та макаронними виробами. Готують на м’ясних, грибних, рибних бульйонах і овочевих відварах. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 29.01.2018

У киплячий бульйон або воду кладуть крупи (перлову, пшеничну, рис, вівсяну), доводять до кипіння, а потім – нарізану кубиками картоплю, варять 15-20 хв. Додають варену квасолю або горох, припущені огірки без шкірочки, нарізані скибочками, пасеровані цибулю й коріння, розведене бульйоном пасероване борошно і варять 5-7 хв, додають сіль, спеції. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 29.01.2018

Свій винахід американець Християн Кент Нельсон назвав «ескімо-пай» – пиріжок ескімоса. Це був брикет морозива в шоколадній глазурі. Ескімо в тому вигляді, яким ми звикли його бачити стали випускати в 1935 році. Французи стверджують що , слово «ескімо» прийшло від них. Так називали дитячий комбінезон, схожий на ескімоський костюм.  Таким чином, морозиво ескімо - це морозиво...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 22.01.2018

У каструльці змішати 100 г цукру і 4 склянки холодної води. Поставити на повільний вогонь. Постійно помішувати, поки цукор не розчиниться. Закип’ятити сироп  і  варити п’ять хвилин на сильному вогні. Прибрати з вогню та охолодити. Зробити з полуниці пюре. ...

 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 22.01.2018

У ніч з 13 на 14 січня настає Старий Новий рік, який збігається з православним святом - Днем Святого Василя і Меланки. 13 січня вся родина збирається на святкову вечерю, яку називають Щедрий вечір. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 11.01.2018

Нарізаємо дрібно 1 цибулю і 1 болгарський перець. Обсмажуємо овочі до м’якості на рослинному маслі. Додаємо до овочів 40-50 г змолотих вівсяних пластівців разом з часником і сіллю, перемішуємо. Далі додаємо 500 г  фаршу, ретельно перемішуємо. З отриманої маси формуємо фрикадельки невеликого розміру. Розміщуємо їх на змащене маслом деко і відправляємо в прогріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 11.01.2018

Грудень – місяць свят, який Німеччина чекає з нетерпінням. Починають працювати різдвяні базари. Аромат кориці, гвоздики, цитрусових, сосисок, глінтвейну супроводжує початок зими. Все світиться і пахне, звідусіль лунає музика. Всі готуються до різдвяних та новорічних свят.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 11.12.2017