Трюфель – найдорожчій у світі гриб. Росте під землею поруч з дубовими та буковими деревами і харчується від їх коренів. Полюють на них за допомогою спеціально навчених свиней та собак. Гурмани цінують трюфель за м’ясисту та маслянисту м’якоть, за інтенсивний грибний аромат, яскраво виражений смак добре прожареного насіння або волоських горіхів і довгий післясмак. ...
Іспанці люблять добряче поїсти! Кухня багата та різноманітна. Страви насичують і дарують насолоду. ...
Інгредієнти : батон 1 шт., сьомга 200 г, твердий сир 100 г, огірок 2 шт., 1 банка оливок.
Батон потрібно порізати на тонкі пласти товщиною 0,5 см.
Запрошуємо в гастрономічний подорож до неповторної Італії. Кухня країни є однією з найпопулярніших у світі. Національні страви Італії не шкідливі для фігури. Головна особливість - наявність в рецептах середземноморських продуктів і різноманітних трав. У жовтні місяці в країні святкують День пасти ...
Налити в пательню оливкову олію та підсмажити 200 г нарізаного бекону. 200-
На Україні люблять та шанують гарбуз - чемпіон серед овочів за вмістом заліза. Любителів гарбуза можна дізнатися по хорошому кольору обличчя і веселому настрою. М'якоть і насіння затримують старіння організму людини.
У невелику каструлю наливаємо трохи рослинного масла. Кидаємо туди одну порізану цибулину і злегка обсмажуємо її. Додаємо до цибулі одну нарізану картоплю. Коли картопля злегка обсмажиться, кладемо в каструлю 200 г гарбуза.
Запрошуємо вас до Норвегії, яка відома своєю неймовірною природою! Ліси, гори, річки, озера, море – все в первозданному стані. Країна - постачальник корисної риби. ...
В Норвегії кажуть, що не буває поганої погоди, буває поганий одяг! І от якщо з одягом ви не вгадали і застуда все-таки засмучує вас, то "Норвезький суп" - дуже непоганий засіб при ГРВІ.
Туреччина - сонячно-морська, гостинна країна. Кухня уособлює грецьку та арабську кухні та вважається однією з найколоритніших кухонь всього світу. Турки віддають перевагу такому способу приготування як запікання, варіння, тушкування. Смажених і жирних страв зовсім мало.