(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Трюфель – найдорожчій у світі гриб. Росте під землею поруч з дубовими та буковими деревами і харчується від їх коренів. Полюють на них за допомогою спеціально навчених свиней та собак.  Гурмани цінують трюфель за м’ясисту та маслянисту м’якоть, за інтенсивний  грибний аромат, яскраво виражений смак добре прожареного насіння або волоських горіхів і довгий післясмак. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 13.11.2017

Іспанці люблять добряче поїсти! Кухня багата та різноманітна. Страви насичують  і дарують насолоду. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.11.2017

Інгредієнти :  батон 1 шт., сьомга 200 г, твердий сир 100 г, огірок 2 шт., 1 банка оливок.

Батон потрібно порізати на тонкі пласти товщиною 0,5 см.  

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.11.2017

Запрошуємо в гастрономічний подорож до неповторної Італії. Кухня країни є однією з найпопулярніших у світі.  Національні страви Італії не шкідливі для фігури. Головна особливість -  наявність  в рецептах середземноморських продуктів і різноманітних трав. У жовтні місяці в країні святкують День пасти ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 30.10.2017

Налити в пательню оливкову олію та підсмажити  200  г нарізаного бекону.  200-300 г спагеті покласти в підсолений окріп і варити до стану al dente. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 30.10.2017

На Україні люблять та шанують гарбуз - чемпіон серед овочів за вмістом заліза. Любителів гарбуза можна дізнатися по хорошому кольору обличчя і веселому настрою. М'якоть і насіння затримують старіння організму людини.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 23.10.2017

У невелику каструлю наливаємо трохи рослинного масла. Кидаємо туди одну порізану цибулину і злегка обсмажуємо її. Додаємо до цибулі одну нарізану картоплю. Коли картопля злегка обсмажиться, кладемо в каструлю 200 г гарбуза.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 23.10.2017

Запрошуємо вас до Норвегії, яка відома своєю неймовірною природою! Ліси, гори, річки, озера, море – все в первозданному стані. Країна -  постачальник корисної риби. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 11.09.2017

В Норвегії кажуть, що не буває поганої погоди, буває поганий одяг! І от якщо з одягом ви не вгадали і  застуда все-таки засмучує вас, то "Норвезький суп" - дуже непоганий засіб при ГРВІ. 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 11.09.2017

Туреччина  -  сонячно-морська, гостинна країна.  Кухня уособлює грецьку та арабську кухні та вважається однією з найколоритніших кухонь всього світу. Турки віддають перевагу такому способу приготування як запікання, варіння, тушкування. Смажених і жирних страв зовсім мало.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 04.09.2017