Інгредієнти: свинина:
У єврейський кухні багато смачних борошняних виробів і страв. Хала, мандалах, леках, тейглах, кнедлі з маци – національні кондитерські вироби. Для приготування таких ласощів використовують борошно, мак, мед, горіхи і родзинки. ...
Очищаємо один оселедець, позбавляємо тушку від голови і нутрощів, відокремлюємо філе від кісток. Яблучко (бажано антоновка) очищаємо від шкірки і серцевини, а одну ріпчасту цибулю від лушпиння. ...
Ранок кожної людини починається зі сніданку. В Японії прийнято подавати місо-суп на основі рибного бульйону, а також соєвого або рисової місо-пасти. Другою стравою у сніданку є смажена риба з рисом та морською капустою і морепродукти. ...
Зрізати з 4 булочок «Малятко» «шапочку». Дістати м'якіш. Нарізати 200 г шинки, натерти 200 г твердого сиру на крупній тертці, подрібнити 2 гілочки зелені. Злегка збити 4 яйця, додати шинку, сир і зелень. Наповнити булочки начинкою, накрити «шапочками» і поставити в розігріту до 180°С духовку на 10 хвилин. Запрошуйте рідних до столу!
Традиційні страви з курки можна знайти в кухні практично будь-якої країни. Ми любимо курятину – це легке, дієтичне, смачне та поживне м’ясо. У ньому міститься багато фосфору, калію, магнію і кальцію....
Нарізати на дрібні шматочки 3 штуки курячого філе та велику цибулину, викласти в глибоку миску. Додати 3 ст. л. майонезу, 1 яйце, сіль і перець. Додати 3 зубчики подрібненого часнику , ...
15 грудня у світі відзначають Міжнародний день чаю. Провідними країнами-виробниками чаю є Шрі Ланка, Китай, Індія, Бангладеш, Індонезія, Непал, Кенія, Уганда, Малазія, Танзанія. Кожна країна має свої традиції чаювання. ...
Наріжте на шматочки 1 яблуко,1 грушу, 2-3 см кореневища імбиру. Додайте 4-5 ст. л. цукрової пудри в 1л яблучного соку і поставте суміш на вогонь. Дочекайтеся розчинення пудри і додайте нарізані фрукти і імбир...
Потрібно : 200 г печериць, 200 г курячого філе, 100 г сметани, 6 картоплин,1 цибулина, 1 морква, 1 ст. л. приправи для картоплі, 1 болгарський перець, 2 зубчики часнику, сіль, перець. Нарізати овочі і філе невеликими кубиками, гриби – пластинками. Змастити дно каструлі рослинним маслом. ...