Малевська, М. Дефекти і хвороби хліба: Черствіння. Пліснявіння. Крихкість/ М. Малевська //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопад-грудень. - С. 6-7. - Спеціліз. вид. до газ. "Харчовик"
Чаповська, Р. На виробництві хліба/ Р. Чаповська //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопад-грудень. - С. 8. - Спеціліз. вид. до газ. "Харчовик"...
Дельта спельты. Технология переработки зерна пшеницы спельты в крупу //Зерно. - 2017. - №4(апрель). - С. 36-38.
Танская, А. Старт 2017/18 МГ на украинском рынке ржи, гречихи и продуктов их переработки:под гнётом импорта/ А. Танская //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №9 (сентябрь).- С. 12-15...
Панкратов, Г.Н. Новые сорта тритикалевой муки и их технологические свойства/ Г.Н. Панкратов, Е.П.Мелешкина, Р.Х. Кандроков, И.С. Витол //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №12 (декабрь). - С. 46-50. - Библиогр. в конце ст.
Рынок продуктов переработки пшеницы в Украине //Хранение и переработка зерна. - 2016.- №11 (ноябрь). - С. 14-18....
Сотирудас, В. Аудиторская проверка мукомольного предприятия/ В. Сотирудас //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №6 (июнь). - С. 35-36.... ...
Омецинський, В. Борошно волоських горіхів - натуральний інгредієнт для якісних продуктів/ В. Омецинський //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 30....
Ланевич, Є. Рекуперуємо тепло печей: [використання альтернативних джерел енергоресурсів]/ Є. Ланевич //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 25.....
Грабчак, М. "Biscotti"-смак, народжений мрією: [кондитерське виробництво]/ М. Грабчак //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 4....
Волошенко, О.С. Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна/ О.С. Волошенко, Н.В. Хоренжий //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №5 (май). - С. 51-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Производство продукции предприятиями отрасли хлебопродуктов Украины в І квартале 2017 года //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №4 (апрель). - С. 10-13.